Hirdetés

Felfoghatatlan! Drámai vallomást tett a nagy magyar kedvenc

Nap Híre portré Nap Híre

Előbb nézzük az egészen megdöbbentő összeget: mindössze 28 500 forint nyugdíjat kap kézhez havonta Pál Éva. A Neoton Família egykori énekesnője - írja a Blikk.

A lap korábban arról írt, hogy az énekesnő egy évtizeddel ezelőtt rosszul döntött és svájci frank alapon devizahitelt vett fel, ami miatt teljes anyagi csődbe került. Évának azonban öt nap alatt – épp az árverezés előtt – sikerült eladnia a házát, ráadásul a megmaradt pénzből vett egy kisebbet.

Ez a probléma hiába oldódott meg, csinált korábban egy vállalkozást is, ahol 3 milliónál is nagyobb tartozást halmoztak fel. Ennek a törlesztését vonják az amúgy sem csillagászati, 49 ezer forintos nyugdíjából, így kapja meg ezt a pusztán az éhen haláshoz elég pénzt. Mindenki nyugodtan belegondolhat, mihez tudna kezdeni a mostani inflációs környezetben ennyi pénzzel. 

"Mindig is dolgoztam, most az egyik szolidaritási mozgalom etikai bizottságának vagyok az elnöke, juttatás nélkül. Nagy reményeim és terveim vannak, remélem, a színpadon is kapok lehetőségeket idén” 

– árulta el Pál Éva a Borsnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés