Hirdetés

“Ne játsszuk meg magunkat!” – Ganxsta Zolee kemény szavakkal védi meg Istenes Bencét

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Tizennyolc éve ő maga is megtapasztalhatta, milyen egy ringben szembeszállni egy másik hírességgel. Az ATV #Bochkor kamerái előtt ugyanakkor szinte egyedüliként védte meg Istenes Bencét.

Rácz Jenő és Istenes Bence bokszmeccse és a körülötte kirobbant médiafelhajtás az ATV #Bochkor című műsorban is beszédtémát szolgáltatott. Pláne úgy, hogy Ganxsta Zolee pontosan tudja, milyen a szorítóban állni. Emlékezetes: 2005-ben Rékasi Károllyal mérkőzött meg a Sztárboxban, és a második menetben kiütéssel nyert. Amikor Bochkor Gábor a műsorában felhozta a témát és a Rácz-Istenes összecsapás történéseit, Döglégy Zolee szinte önként kért szót, hogy tisztába tegye a dolgokat. Neki határozott véleménye volt és egyértelműen Istenes Bence pártjára állt.

“Én úgy éreztem, hogy egy kicsit meg van hurcolva, célponttá vált. És már túl van tolva, nem mondhatod ki [azt a szót, hogy], hogy cigány, hogy néger… Nem gyűlölettel kell kimondani. De az, hogy már semmit nem lehet kimondani, azt én nem nagyon szeretem” - szögezte le a felvételt követően a Naphire.hu-nak Ganxsta Zolee, aki hisz abban, Bence figyelmetlen volt csak, amikor rasszista tartalmat osztott meg a közösségi médiában . 

“Én el tudom képzelni: ő összegyűjtötte a kommenteket és nem is figyelte, hogy mi van odaírva. És utána levette és bocsánatot kért. És még mindig megy az ’emberileg’ így, meg úgy,… Ne játsszuk meg magunkat! Én azt gondolom, hogy a Bence jópofán hülyéskedett” - tette hozzá a rapper, aki a kamerák előtt egy hasonló, személyes történetet is felelevenített.

Egyszer ugyanis állítása szerint A Keresztanyu forgatásán ő maga okozott felháborodást. “Amikor a Kembe Sorel megérkezett, mondom: Mi van n*ggerem? De nem gyűlölettel, csak én kimondtam ezt a szót. Megfagyott a levegő. “Zoli, ilyet nem mondunk. Hogy mondhatsz ilyet?” Mondom: hülye, a barátom. És ő röhög rajta. Ő meg mondta: mi van te paraszt fehér ültetvényes? Pacsiztunk, megöleltem” - emlékezett Ganxsta, aki szerint nem kell túllihegni ezeket a dolgokat. S hogy mit gondol a botrányról Tatár Csilla, Pásztor Anna, vagy Lakatos Márk? Vasárnap este az ATV #Bochkorból ez is kiderül a heti Napló Sváby Andrással után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés