Hirdetés

Nagy a baj? Dombóvári István kórházból jelentkezett be

 portré

Dombóvári István az elmúlt években kétszer annyira odafigyel az egészségére, hiszen tavaly júniusban született meg a második gyermeke, illetve a nagyobbik fia is csak három és fél éves és szeretne velük minél több időt eltölteni.

A népszerű humorista idén márciusban volt utoljára látható a Showder Klub színpadán, de 16 év után elbúcsúzott, teret hagyva más tehetségeknek is. Az előadásai azonban nem álltak le, folyamatosan turnézik az önálló estjével és járja az országot, hogy szórakoztathassa a közönségét - írja a Blikk.

A Dumaszínház egykori sztárjánál az orvosok másfél éve állapítottak meg inzulinrezisztenciát, melyet rendkívül komolyan vett, hiszen a cukorbetegség előszobájának is tartják. Ennek köszönhetően a tévés rengeteget fogyott, viszont azóta nem szolgált friss információval az egészségi állapotáról. Ezúttal viszont egy aggodalomra okot adó fotót tett közzé a korlátozott ideig megnézhető Instagram-történetében, mivel nagyon úgy fest, hogy kórházba került. Dombi infúzióra kötve, a kórházi ágyából töltött fel magáról képet, de az arcán nem látszik a nagy ijedtség, így remélhetőleg nincs komoly baja és hamar hazatérhet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés