Hirdetés

Súlyos vád: a Momentum adta ki a HVG-nek a Kutyapártot lejárató hangfelvételt?

Nap Híre portré Nap Híre

"Fél éve tudunk erről a felvételről, momentumos emberekkel beszéltünk - hiszen ahogy a DK-ban, vagy a Fideszben, ott is vannak jó emberek - én onnan tudok róla, hogy ez a felvétel eljutott hozzájuk, és ki akarják hozni" - mondta Nagy Dávid az MKKP pártigazgatója az ATV Start című reggeli műsorában a HVG által kiszivárogtatott hangfelvételek kapcsán. 

Nagy Dávid szerint eleve nem etikus hangfelvételt közölni, pláne nem egy "megszűnés szélén lévő pártnak", ahogy fogalmazott, majd hozzátette: "de a kisebbet nem fogom megütni". 

A pártigazgató azt mondta, nem vontak felelősségre senkit a 3 évvel ezelőtti ügyben, a számlahiány és a pártalapítvány és a párt összekevert pénzügyei miatt miatt pedig bírságot kaptak, amelyet kifizettek. Azóta minden rendben van a pénzügyekkel, ahogy fogalmazott.  

Arra a felvetésre, hogy a Tisza párt és Magyar Péter megjelenése után a felmérések szerint esett a párt támogatottsága Nagy Dávid úgy reagált, nem szokott pozíciókról álmodozni, és ők a cselekvésalapú politizálásban hisznek, nem az ígéretekben.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés