Hirdetés

Molnár Gusztáv kórházba került, elkövetkező hét-tíz nap kritikus lesz

Nap Híre portré Nap Híre

Friss hírek érkeztek az alkoholizmussal küzdő Molnár Gusztávról, akiről a napokban sokkoló fotók láttak napvilágot, melyeken az látható, hogy a budapesti Corvin-negyednél előbb egy kuka mellett, majd a járdáról lelógva feküdt részegen. A naphire.hu korábban arról is írt, hogy az elmúlt időszakban nagyon leromlott a színész állapota és többször is rendőrt kellett rá hívni. Egy barát most elárulta: Gusztáv kórházba került, jelenleg kezelés alatt áll.

A Blikk azt írja, a színész jelenleg jó kezekben, orvosi felügyelet alatt tölti a napjait, hamarosan pedig újra elvonókúrára megy. 

Guszti jelenleg kórházban van, kezelés alatt áll. Az elkövetkező hét-tíz nap kritikus lesz, ugyanis az olyan komoly alkoholbetegeknél, mint ő, ilyenkor súlyos tünetek, például epilepsziás rohamok jelentkezhetnek. Ha a rosszullét olyan környezetben éri őt, ahol nincs jelen szakember, akár bele is halhat, ezért fontos most, hogy ameddig az elvonási tünetek jelentkezhetnek, orvosi felügyelet alatt maradjon. Már intézem neki az elvonókúrát, ahova akkor megy, amikor letelik ez a kritikus időszak. Már nagyon bánja, ami történt, változtatni szeretne az életén: élni akar és az a nagy álma, hogy egyszer a szerelmével közös családban éljen boldogan, egészségesen

- árulta el a színész egyik barátja, aki a neve elhallgatását kérte. A barát azt is elmondta, Gusztáv nyitottságot mutat arra, hogy megoldja a súlyos lelki problémáit. 

Tisztában van azzal, hogy időbe telik, míg felépül, és úgy néz ki, ezért most mindent meg is tesz. Tudja, hogy mi jelent meg róla a sajtóban, csak a felépülésre koncentrál. Az elkövetkező napokban komoly vizsgálatok várnak rá, a pszichéjét is vizsgálják, ugyanis elképzelhető, nem is az alkoholizmus a legsúlyosabb gondja, hanem annál sokkal mélyebb a probléma. Nem tud az érzéseivel mit kezdeni, ezért fogják neki megtanítani, hogy krízishelyzetben ne az alkoholhoz meneküljön. Egy biztos: Gusztáv meg szeretne gyógyulni, én pedig gondoskodom róla

- fogalmazott a barát. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, Molnár Gusztály tavaly novemberben vonult be egy komlói rehabilitációs intézetbe, ahol szakemberek segítettek neki megszabadulni az alkoholfüggőségétől. A színész 9 hónap után elhagyhatta az elvonót és akkor úgy tűnt, sikerült neki végleg leszámolnia az alkohollal.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés