Hirdetés

Molnár Gusztáv felesége kitálalt: "Egyszer egy hentesbárddal indult meg felém"

Garai Kitti portré Garai Kitti

Sokkoló dolgokat mesélt a házasságáról Molnár Gusztáv válófélben lévő felesége, Fazekas Vivien, akinek a poklok poklát kellett átélnie az utolsó másfél évben. 

Mint azt a Naphíre is megírta, a színész tavaly év végén vonult be egy rehabilitációs központba, hogy rendbe tehesse az életét. Fazekas Vivien elmesélé szerint a színész két gyerekkori jó barátja fogta meg élet-halál közeli állapotban, és elvitték Komlóra. "70 kilóra lefogyott 110-ről, véreset pisilt és hányt, az orvosok is azt gondolták, ha így folytatja, decemberben meghal. Azt mondták neki, nincs mit veszítened, hajléktalan vagy, nincsenek barátaid, lehetőségeid, elvesztetted a családodat, a feleséged, a fiad, saját magad miatt, amit tettél" - árulta el Vivien, aki több, sokkoló részletet is megosztott a házasságáról. A fiatal nőnek szörnyűségeket kellett átélnie az RTL egykori sztárja mellett.

"A kanapén feküdtem. Részeg volt, lerántotta rólam a takarót, majds azt mondta: egy büdös r*banc vagy. Olyan tévképzetei voltak az alkoholtól, a gyógyszerektől, hogy olyan dolgokat vágott a fejemhez, amelyek nem voltak valósak" - kezdte Vivien a Frizbi TV YouTube-csatornán. Vivien ekkor már 12 hetes terhes volt, de fogta magát, pakolni kezdett, hogy elhagyja a férjét. Édesanyját hívta segítségül, akinek szintén végig kellett hallgatnia a színész őrjöngését. "Megfogta a cuccaimat, majd azt mondta, nem mész sehova. Mondtam, ilyen opció nincs, mert én tovább egy percig nem szeretnék veled élni. És akkor megkaptam az első pofonomat tőle. Majd megérkeztek a rendőrök és a mentők"- tette hozzá Vivien.

A fiatal nő aznap este rosszul lett és elveszítette a közös babájukat. "Ezt az egészet ő idézte elő, mondjuk ki, amiatt, amin abban a 12 hétben végigmentem várandós nőként. Nem volt nap, hogy józan, normális legyen, hogy érdekelje a születendő gyereke, a felesége, a szakmai karrierje, a lehetőségei, az élete." Vivien az első pofon után nem tett feljelentést, mert szerinte Molnár Gusztáv nem volt beszámítható. De a színész ebből sem tanult, egyre szörnyűbb dolgokat tett kedvesével és magával is. 

"Egyszer az autóban mellettem vágta fel az ereit. A Hungária körúton mentünk éppen hazafelé, nagyon ittas volt, amikor talált egy kupakot, amivel megvagdosta magát. Nyomtam egy satuféket, ő kipattant a kocsiból, majd mondta, hogy ha ez nem jött össze, akkor villamos elé megy" - idézte fel a szörnyű pillanatokat Vivien. A nő szerint olyan is volt, hogy párja letolt gatyával egy négysávos út kellős közepén négykézláb mászkált részegen. Erről egy felvétel is felkerült az internetre, de a sztárpárnak sikerült még időben leszedetnie. 

Hentesbárddal indult felesége felé a színész

Hivatkozás másolása

"Többször megfenyegetett... egyszer egy hentesbárddal indult meg felém. Több videót is készítettem, mert utólag mindig azt mondta, nem emlékszik. Megmutattam neki, mit művelt. Azon a bizonyos májusi napon, amikor a rendőrök kijöttek, apám is megérkezett, szinte üvöltött velem, hogy kislányom, meddig akarod ezt még csinálni, amíg nem kerül egy kés a hátadba?" - ezt már a Blikknek mesélte Vivien, aki ezt követően szedte össze magát és szállt ki a bántalmazó kapcsolatból.

Molnár Gusztáv válófélben lévő felesége szakember segítségét kérte, hogy fel tudja dolgozni a történteket, és a kudarcot, hogy bár ő mindent megtett, mégsem volt elég ahhoz, hogy a házassága örökké tartson. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés