Hirdetés

Molnár Anikó kőkeményen beszólt Gálvölgyinek

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, Gálvölgyi János páros lábbal szállt bele a celebekbe. A legendás színész szerint régen nem volt mindenki a tévéképernyőjén, ma már mindenki ott van. "Ha valaki hármat tud pukkantani a fülével, akkor már ő celeb, és utána megírják, hogy elvált a Gizitől, de a Gizinek hárompúpos tevéje van, ami most elvitt nyaralni Ománba. Szóval más volt a népszerűség, mint ma. Ma mindenki népszerű, régen nem adták ilyen könnyen" - fogalmazott Gálvölgyi.

Gálvölgyi kritikáira most Molnár Anikó is reagált. Az OnlyFans-modellként és sminktetoválóként dolgozó egykori Nagy Ő a közösségi oldalán fejtette ki a véleményét - szúrta ki az nlc.hu.

Igen, igaza van. Régebben egy autóra 5 évet kellett várni. Hétfőnként nem volt tv adás és ha telefonálni szerettünk volna, elsétáltunk az első utcai fülkébe egy rakás apróval a zsebünkben. (…) Régen kevesebb híresség volt, celeb szinte egy sem, így jól éltek, megéltek, hisz nem volt “konkurencia”. Most van. Mert változik a világ. És az öreg hírességeknek a köztudottan kevés nyugdíja, így a nehéz megélhetése mellett igencsak óriási segítség egy Farm… Vagy bármilyen, a Művész Úr által lenézett műsor

- fogalmazott Molnár Anikó, aki szerint semmi baj nincs azzal, hogy ma már több ember kerülhet képernyőre. 

Megváltozott a világ. Több ember szerepelhet. Sokan ezt ki is használják. Mert szeretik. Mert érdekes. Mert más. De miért baj ez? Nem kötelező semmi. Nézni sem kell” 

– írja, hozzátéve: “A Playboy is unalmas lenne, ha 50 éve ugyanaz a nő szerepelne benne".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés