Hirdetés

Molnár Anikó kikészült, mert esetleg a karácsonyfaizzóval is spórolni kell

Garai Kitti portré Garai Kitti

Molnár Anikó évek óta sminktetoválóként dolgozik, szobát bérel magának egy szalonban. Anikó azonban elkeseredett a gazdasági megszorítások miatt, ugyanis a rezsiáremelkedés és a kata törvénymódosítása őt is sújtsa. Az egykori nagy Ő felháborodva hallgatta a kormány tanácsait a rezsicsökkentéssel kapcsolatban, majd meg is fogalmazta a véleményét a közösségi oldalán: 

"Nem hittem, hogy valaha egy olyan világban fogunk élni, ahol a karácsonyfaizzót spórolási tippként fogják feltüntetni. Azt gondolom, ez annyira a legalja, hogy ámulok és bámulok. Lehet, hogy nem lesz karácsonyfánk sem, mert azt fogjuk eltüzelni, mert nem tudjuk kifizetni a gázt" - mondta Anikó, hozzátéve, hogy a legfontosabb, hogy most egymást támogassák az emberek.

"Én egy szalonban dolgozom, ahol bérelek egy szobát. Ha igaz az az áremelkedés, ami jön, akkor magával húzza a bérleti díjat. Eddig reális árat fizettem. A benzinárat nemsokára elengedik, ahogy nézzük, negyven százalékkal drágább lesz. Nem fogok tudni bejárni dolgozni, nem fogok tudni szobát bérelni, nem fogok tudni minden nap autóba ülni" - számolt be Anikó arról, hogy most milyen nehéz helyzetbe került. 

Bár Anikónak van B terve is, hiszen sminktetoválóként otthonról is tud dolgozni, ám ez még egyáltalán nem nyugtatja, hiszen úgy véli, egyre kevesebb ember engedhet meg majd magának lyen szépészeti beavatkozásokat. 

– Ez a lelki hadviselés, amit a kormány tanúsít, már rám is hatott. Bementem a fürdőszobába, felkapcsoltam a villanyt, de már kapcsoltam is le, mert úgy voltam vele, hogy látok enélkül is. Teljesen össze vagyok zavarodva – mesélte Anikó, aki nemcsak a munkahelyén, de az otthonában is ahol csak tud, spórol. Sőt, még az élelmiszerekkel is. Mint mondta, kétszer is meggondolja, szüksége van-e például sajtra - írta a Blikk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés