Hirdetés

Gálvölgyi János páros lábbal szállt bele a celebekbe: "Ma mindenki képernyőn van"

Nap Híre portré Nap Híre

Nem fogta vissza magát a legendás színművész és elmondta, hogy mit is gondol valójában a mai celebekről.

Az RTL friss interjút készített Gálvölgyi Jánossal, amelyben a karriere kezdete mellett szóba kerültek a mai celebek is és elmondta, hogy az ő idejében még egészen mjás volt a népszerűség, mint ma. 

"Akkor nem volt mindenki a tévé képernyőjén, ma mindenki képernyőn van. Ha valaki hármat tud pukkantani a fülével, akkor már ő celeb, és utána megírják, hogy elvált a Gizitől, de a Gizinek hárompúpos tevéje van, ami most elvitt nyaralni Ománba. Szóval más volt a népszerűség, mint ma. Ma mindenki népszerű, régen nem adták ilyen könnyen"

- mondta kamerák előtt a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész. Mint mondta, különösen fájlalja, hogy a tehetséges kollégái közül sokan be sem jutnak a tévébe. 

"Ha be is jutnak, elmennek a farmra zabot hegyezni vagy a dzsungelbe bogarat enni. Az én korosztályomban minden héten háromszor voltunk valamilyen tévéjátékban. Ma meg A Nagy Ő-ért versengenek tripla szájú asszonyok! Megáll az ember esze, hogy ez a magyar kultúra. Vagy jobb nevű kollégáim bokszolnak… Hát el tudja azt képzelni, hogy a Somlay Artúr és a Csortos Gyula bokszolnak vagy elmennek a Farmra?"

- tette fel a költői kérdést a színművész, amit az NLC idézett.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés