Hirdetés

Miley Cyrus szívszaggató vallomása: egy pokol volt a gyerekkora

Nap Híre portré Nap Híre

Miley Cyrus nemrég egy interjúban mesélt arról az időszakról, amikor Hannah Montana szerepét játszhatta: az énekesnő elmondása szerint bár sikeresnek nagyon sikeres volt, ennek komoly árnyoldalai is voltak. 

Az énekesnő mindössze 12 éves volt, amikor több mint 1000 jelentkező közül kiválasztották a kétezres évek egyik legnépszerűbb sorozatának, a Hannah Montanának főszerepére. A 2006-tól 2011-ig sugárzott sorozat hatalmas népszerűségre tett szert az egész világon, így számítani lehetett arra, hogy születik belőle egy film is. 

Miley-nak mostanra sikerült levetkőznie magáról a bájos tinilány szerepét, és teljes joggal mondhatja magáról, hogy korunk zeneiparának egyik legmeghatározóbb húzóneve, akinek többek között olyan slágereket köszönhetünk, mint a Wrecking Ball, a Nothing Breaks Like a Heart, illetve a Flowers, amiért idén át is vehette élete első Grammy-díját – írja a Femcafe.  Az énekesnő most egy interjúban mesélt arról, hogy a fiatalon jött sikernek bizony megvoltak az árnyoldalai. 

Miley Cyrus vegyes érzelmekkel gondol vissza a Hannah Montana sorozatra, ami világhírűvé tette őt. Többször nyilatkozta, hogy szereti a karaktert, viszont azt nem tudja elfelejteni, mennyi nehézséget okozott neki a szerep. Mint ahogyan korábban fogalmazott, énképe teljesen összezavarodott, ugyanis mindig úgy kellett kinéznie, ahogy a készítők mondták neki, saját stílusát pedig sosem vállalhatta fel. Ám ez még nem minden, másfajta áldozatot is meg kellett hoznia.

„Nem voltak társas élményeim, nem volt időm barátkozni. Eddigi életem nagyobb részét töltöttem a nyilvánosság előtt, mint amit nem. Gyerekkoromban nagyon keményen dolgoztam. Emiatt nem volt szalagavatóm, bulizni sem jártam el” – idézte fel az énekesnő

„Nincsenek rossz érzéseim ezzel kapcsolatban. Ez csak az igazság.Összességében nagyszerű élmény volt. Az embereknek 50 vagy 60 éves karrierjük van, de az enyém közel 20 éves, pedig még csak 31 vagyok” – tette hozzá a híresség.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés