Hirdetés

Mike Tyson isiászban szenved, gyötrelmes fájdalom kínozza

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a Naphíre is megírta, a legendás bokszolót nemrégiben kerekesszékben látták, a rajongók pedig nagyon aggódnak érte. Mike Tyson elárulta: isiászban szenved, ez az állapot sokszor idegirritációt okoz, és ez Tyson hátát érinti a leginkább.

A világbajnok bokszoló a Newsmax TV-nek adott interjút, melyben elmondta, ez az egyetlen egészségügyi problémája, de sokszor gyötrelmes fájdalom kínozza - írta az Origo.

"Isiászom van, ami időnként kiújul. Amikor fellángol, még beszélni sem tudok. Hála Istennek, ez az egyetlen egészségügyi problémám" - mondta Tyson, hozzátéve, hogy mostanában egyébként jól érzi magát és hálás mindazért, amije van.

A rajongóknak megnyugvást jelent ez a nyilatkozat, ugyanis nemrégiben kerekesszékben látták a legendát. Ráadásul egy korábbi nyilatkozatában a halálról beszélt Tyson, ami nagyon megrémítette követőit.

"Mindannyian meghalunk egy nap. Belenézek a tükörbe, és látom a kis pöttyöket az arcomon. Ez számomra azt jelenti, hogy az életem hamarosan véget ér" - jelentette ki korábban a bokszoló.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés