Hirdetés

Rendkívüli hír jött Michael Schumacherről: a legenda először mutatkozott nyilvánosan a balesete óta

Nap Híre portré Nap Híre

Michael Schumacher lánya, Gina-Marie férjhez ment, és a sajtóértesülések szerint az apja is részt vett az esküvőn. Az egykori Forma-1-es legenda most először mutatkozott a szűk értelemben vett nyilvánosság előtt. 

Mint ismert, tíz évvel ezelőtt, 2013. december 29-én súlyos síbaleset érte Michael Schumachert. A hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta Méribelben esett el, elvesztette eszméletét, majd kómába esett. A tragikus esemény után 170 nappal, számos műtétet követően hagyhatta el a grenoble-i kórházat, azonban családja mind a mai napig titkolja német autóversenyző állapotát, csupán néha-néha szivárog ki néhány információ a legendáról. Így derült ki az is, amiről korábban lapunk is beszámolt, hogy az egykori pilóta nagyon küzd, és csak a szemével tud kommunikálni. 

A baleset óta a pilóta teljesen eltűnt a világ elől, most azonban a sajtóértesülések szerint megjelent a nyilvánosság előtt, a lánya, Gina-Marie esküvőjén, amit a család mallorcai luxusbirtokán tartottak. Az viszont szinte biztos, hogy a rajongók még most sem láthatják, hogy milyen állapotban van Schumacher, ugyanis a vendégek nem vihettek magukkal telefont az esküvőre, így egy fotó sem készülhetett a legendáról - számolt be a Blikk

A portál arról is ír, hogy a menyasszony péntek este leánybúcsút tartott a Palma közelében található exkluzív Mhares Sea Clubban, mielőtt szombaton megtartották az esküvőt a Villa Yasmin birtokon. A villa egy 15 ezer négyzetméteres birtokon fekszik, s két úszómedencével, helikopter-leszállópályával, edzőteremmel és pálmafákkal szegélyezett kerttel büszkélkedhet.

Maga a ceremónia nagyjából fél óráig tartott, a vendégeket később egy countryzenekar szórakoztatta a vacsora alatt. A vendégek pontos száma nem ismert.

A német Bunte magazin szerint az esküvőt és a részletek kidolgozását egy észak-német esküvőszervező koordinálta. A Villa Yasmin, ahol az esküvőt tartották, korábban a Real Madrid elnökétől, Florentino Pereztől került a Schumacher család birtokába. Gina és párja, Iain Bethke hét éve vannak együtt, a kapcsolatukat pedig hivatalosan egy 2017-es müncheni díjátadó ünnepségen tárták a nyilvánosság elé.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés