Hirdetés

Kiszivárgott, milyen állapotban van Michael Schumacher: állítólag nagyon küzd

Nap Híre portré Nap Híre

Mint ismert, tíz évvel ezelőtt, 2013. december 29-én súlyos síbaleset érte Michael Schumachert. A hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta Méribelben esett el, elvesztette eszméletét, majd kómába esett. A tragikus esemény után 170 nappal, számos műtétet követően hagyhatta el a grenoble-i kórházat, azonban családja mind a mai napig titkolja német autóversenyző állapotát, csupán néha-néha szivárog ki néhány információ a legendáról. Így derült ki az is, hogy az egykori pilóta nagyon küzd, és csak a szemével tud kommunikálni. 

A Ferrari korábbi főnöke, a FIA jelenlegi elnöke, Jean Todt még 2020 szeptemberében árulta el azt a világnak, hogy látta Michaelt, aki nagyon küzd. Még abban a hónapban jelentették, hogy Schumacher több időt tölt Mallorcán. Elisabetta Gregoraci, a korábbi F1-es csapatfőnök, Flavio Briarote volt felesége a spanyol sajtóban így nyilatkozott: "Michael nem beszél, a szemével kommunikál. Minödsszesen csak három ember látogathatja meg."  

Az információk szerint Michael Schumacher és felesége jelenleg Spanyolországban élnek - írja a Life

A naphire.hu korábban írt arról is, hogy Michael Schumacher állapotánka javításán állítólag egy 15 fős orvoscsoport dolgozik, ápolók és masszőrök együttműködésével. Felesége, Corinna szigorúan ellenőrzi, hogy kik látogathatják a lábadozó férfit. Az is kiderült, hogy állítólag az egykori autóversenyzőt még egy Mercedes AMG autóba is beültették, remélve, hogy a motor hangjai serkentik az agyát.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés