Hirdetés

Elképesztő jelenet: részeg szurkolót kellett kitessékelni a pályáról meccs közben

Nap Híre portré Nap Híre

A bíróság a jogerőre emelkedett büntetővégzésében a 48 éves férfit 364 000 forint pénzbüntetésre ítélte, és 1 évre eltiltotta a magyarországi sportrendezvények látogatásától is.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség sportrendezvényen elkövetett rendbontás vétsége miatt még 2024 februárjában azért emelt vádat a férfival szemben, mert a 2023. november 19-én a Puskás Ferenc Stadionban megrendezett Magyarország–Montenegro válogatott labdarúgó mérkőzés lefújása után, ittas állapotban beugrott a közönség elől elzárt területre – írta közleményében a Fővárosi Főügyészség.

A vádlott röviddel a mérkőzés lefújását követően, ittas állapotban fellépett a lelátót a pályától elválasztó korlátra, majd beugrott a pálya nézőktől elzárt területére, amelynek során – földet éréskor – eltörött a bokája.

A történteket a stadion kamerái is rögzítették, a felvételen jól látni, hogy az ugrás után szinte rögtön három biztonsági őr vette körül. Végül ketten lekísérték a pálya széléről az ekkor már sántítva botorkáló férfit, a helyszínre hívott mentők pedig elszállították.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés