Hirdetés

Rendkívüli hír: rendőrök tartóztatták fel és hallgatták ki Lionel Messit

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A hétszeres aranylabdás támadó Kínába utazott, ám a repülőtéren kellemetlen meglepetésben volt része: kiderült, hogy rossz útlevelet vitt magával.

Az elmúlt időszakban alaposan felkavarta az állóvizet Messi: Christophe Galtier bejelentette, a focista hamarosan távozik a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatától.  Később aztán a klub cáfolta ezt az állítást, a történet kezdett egyre zavarosabbá válni. Az FC Barcelona edzője, Xavi Hernández arról beszélt egy interjúban, hogy lehetséges a focista visszatérése Spanyolországba, most azonban mégis nagyon úgy néz ki, hogy Miamiban folytatja. 

Most újabb hírek érkeztek a labdarúgóról, de ezúttal nem a karrierjével kapcsolatban: az Origo azt írja, Messi az argentin válogatottal Kínába utazott, ahol az ausztrál válogatott ellen játszik felkészülési meccset a világbajnok csapat, a hétszeres aranylabdás támadó azonban nagyot hibázott az utázásnál, így nagyon nehéz pillanatokat élt át. 

A kínai útra ugyanis nem az argentin, hanem a spanyol útlevelét vitte magával, amelyikben nem szerepelt érvényes kínai vízum.

Emiatt a világsztár focistát a kínai repülőtéren a hatóságok feltartóztatták és kihallgatták.

Úgy tudni, mindez két óráig tartott, érvényes dokumentumot kiállították a részére és beléphetett az országba.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés