Hirdetés

Visszavárja Messit az FC Barcelona edzője: "Az ajtónk nyitva áll előtte"

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Az FC Barcelonában fejezheti be a pályafutását Messi?

Csütörtök a Nap Híre is beszámolt arról, hogy Christophe Galtier bejelentette, Lionel Messi hamarosan távozik a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatától. Később aztán a klub cáfolta ezt az állítást, így továbbra sem világos, hogy hol és miképpen folytatódik a hétszeres aranylabdás labdarúgó karrierje.

Azonban Messi egykori klubjának, az FC Barcelonának az edzője, Xavi Hernández arról beszélt egy friss interjúban, hogy lehetséges a focista visszatérése Spanyolorszába.

Minden joga megvan ahhoz, hogy ő döntse el, hol szeretné befejezni a pályafutását. Van még jövője a futballban, és természetesen szinte minden katalán azt szeretné, hogy csatlakozzon hozzánk – legfőképp én

- nyilatkozta Hernández, aki csaknem 10 éven keresztül futballozott Messivel a Barcelona első csapatában. Mint kiemelte, az ajtójuk nyitva áll előtte. "Bennem nincsenek kétségek, pontosan tudom, hogy tudna nekünk segíteni. Innentől kezdve a szerződésével kapcsolatos nehézségek már nem az én hatáskörömbe tartoznak" - folytatta gondolatait az edző, aki biztos benne, hogy Messi megtalálná a helyét a jelenlegi csapatban.

A hírek szerint nemcsak az edző, hanem Messi korábbi barcelonai csapattársai is örülnének a visszatérésének, bár Xavi szerint most teret kell hagyni az argentin játékosnak, hogy meghozza a szükséges döntéseket - írja az Origo.

Jövő héten meghozza a döntését. Most magára kell hagynom kicsit, hiszen ha mindennap beszélünk, azzal nem feltétlenül segítek a helyzetén. Tudom, most vagy kétszáz teória van a jövőjéről, de bármi is legyen, mi szívesen látjuk

- tette hozzá a Barcelona edzője.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés