Hirdetés

Káosz a PSG-nél: most akkor Messi marad vagy távozik?

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a naphire.hu is megírta, Christophe Galtier vezetőedző csütörtökön bejelentette, hogy Lionel Messi hamarosan távozik a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatától. Később aztán a klub cáfolta ezt az állítást, így most megint csak a kérdőjel maradt a hétszeres aranylabdás sorsát illetően. 

Christophe Galtier korábban úgy nyilatkozott, hogy Messi a Clermont elleni bajnokin lép utoljára pályára a csapatban. "Abban a kiváltságban volt részem, hogy a világ valaha volt legjobb játékosát edzhettem. Ez lesz az utolsó mérkőzése a Parc des Princes-ben és nagyon remélem, hogy meleg üdvözlésben részesül" - tette hozzá. 

Később aztán a PSG cáfolta az edző állításait. A francia klub közölte: "Christophe Galtier nem egészen helyesen fogalmazott. Úgy értette, hogy a Clermont elleni meccs lesz az utolsó ebben a szezonban Messi és a PSG számára" - idézte a csapat közleményét az MTI. 

Nehéz eldönteni, hogy mi is az igazság Messi jövőjével kapcsolatban. Ám a jelek szerint inkább annak lehet hinni, hogy tényleg távozik a francia klubtól, ugyanis a nemzetközi sajtóban már május eleje óta erről szólnak a hírek. Egyes források szerint a hétszeres aranylabdás a Barcelonával is tárgyalhat, de Szaúd-Arábia is szóba jöhet, miután csillagászati fizetést ajánlottak neki. 

A 35 esztendős sztárnak júniusban jár a le a szerződése a PSG-nél, így ingyen távozhat majd.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés