Hirdetés

Meglepő dologra ébredt rá Stohl András, amikor először ment be a kórházba az unokájához

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Három hónapos lett Stohl Luca kislánya, az ATV Híradó műsorvezetője a Naphire.hu-nak először mesélt a mögöttük álló időszakról. És arról is, Róza hogy jön ki édesapja legkisebb lányával, Bellával.

Néhány napja először mesélt kislányáról és a mögöttük álló hetekről a Naphire.hu-nak Stohl Luca, és már akkor azt mondta, hihetetlen szeretet veszi őket körül. Ugyanakkor azt is elárulta, szerencsések, mert bár mindenkinek van egy-két ötlete és tippje, ami a gyereknevelést illeti, a döntés jogát meghagyják nekik. 

Még édesanyja is, aki tudja, sokat változott a világ, amióta ő babázott. “Anyukám, aki utoljára 14 éve babázott, is érdeklődve hallgatja, hogy most mi az ajánlás. Neki három gyerekénél háromféleképpen mondták, hogy kell altatni, etetni, épp ezért azt tanácsolta, hallgassak meg mindenkit, aztán csináljam úgy, ahogy nekünk jó.” - mondta lapunknak Luca, aki úgy érzi: egy baba érkezése az egész családnak élmény, és ők is visszaugranak egy picit az időben. Ez talán az édesapja, az újdonsült nagyapa, Stohl András esetében volt a legemlékezetesebb.

“Amikor megszületett a pici és a kórházba bejött apa, azt mondja: “Te jó Isten, 30 éve még téged fogtunk így!”” - emlékezett Luca a Naphire.hu kérdésére a nagy napra, amikor először mutathatta meg Rózát az édesapjának. Az élet azért is kegyes velük, mert - mint köztudott - Stohl András nemrég ismét apa lett, így Rózának egy örök barátnője már biztosan lesz.

Erre utal a két kislány kapcsolata is. “Bella most volt egyéves, ő már jön-megy, fogdos és nézeget. Rózához egyelőre csak óvatosan engedjük oda, a lábát simogathatja, de nagyon jó fejek együtt. Mókás látni, hogy egy egyéves, aki még maga is pici, mennyivel nagyobb mint egy néhány hónapos kisbaba. Valószínűleg egy-két év múlva óriásiakat buliznak majd. Biztosan nagyon jó barátnők lesznek. Hisz egyiket se kell félteni, ami a szövegelést illeti. Korukhoz képest, mindketten igazán nagydumás kislányok.” - mosolygott az ATV Híradó műsorvezetője.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés