Hirdetés

Három hónapos lett Stohl Lucáék kislánya - először szólalt meg az ATV műsorvezetője

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Május elején született meg első gyermeke, az ATV Híradó műsorvezetője először a Naphire.hu-nak mesélt a Rózával való életükről.

Április végén búcsúzott el a képernyőtől, majd alig egy héttel később meg is született Stohl Luca első gyermeke. Az ATV műsorvezetője azóta sem mutatta meg Rózát a világnak, sőt, interjút sem adott vele kapcsolatban, most azonban a Naphire.hu-val kivételt tett. Egy percig sem titkolta, a feje tetejére állt az életük, de nagyon hálásak a sorsnak, hiszen a kislánya igazán jó gyerek.

“Szerencsénkre Róza jól evő, jól alvó baba, így nyugodtak az éjszakák” - kezdte Luca. “Este 8 és 9 között elalszik és mostanában 6 körül ébred, úgyhogy 8-9 órákat simán lehúz egyben, aminél nagyobb ajándék kevés van, mert így abszolút kipihenten kezdünk neki a mindennapoknak” - magyarázta, és az is kiderült, miért fogalmaz többes számban.

“Az elmúlt három hónapban a férjem is itthon volt, így nem kell egyedül boldogulnom, közös az öröm és a felelősség is. Róza egy olyan családba érkezett, ahol gyakorlatilag az etetés az egyetlen, ami csak az én feladatom, de ezen kívül mindent együtt csinálunk a férjemmel”

- folytatta a Naphire.hu-nak az ATV sztárja. 

“Azt hiszem, hogy ez látszik a kicsin is, mert nagyon nyugodt és én bízom benne, hogy ahogy a mosolya is jelzi: egy boldog baba.” De - mint kiderült - nem csak a férjére számíthat, ami a Rózával való boldogulást illeti. Édesapja, Stohl András ugyanis egy éve lett ismét édesapa, lányuk született.

“Anyukám mellett Vicával, apukám feleségével is állandó kapcsolatban vagyunk és voltunk, főleg az első hetekben. Igazi támogató biztonsági háló vesz minket körül. A nagymamák, nagypapák, dédik alig várják, hogy találkozzanak a kicsivel, a nagynénikről, nagybácsikról nem is beszélve. A húgom, Rebeka is azt mondta, hogy ő még ilyen szeretet nem érzett kisgyerek iránt” 

- folytatta az ATV Híradó műsorvezetője, aki már azt is elfogadta, nem csak számára változtak meg a prioritások. “Vicces, de ma már ha találkozunk a szüleinkkel, mi csak egy puszit kapunk, és mindenki rohan a picihez. Nincs ennél nagyobb öröm” - mondta lapunknak mosolyogva.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés