Hirdetés

Taylor Swift új szerelme betör Hollywoodba: ebben a sorozatban kapott szerepet

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Travis Kelce most már amerikaifutballista mellett műsorvezetőnek és színésznek is elmondhatja magát.

A Kansas City Chiefs tight endje (és Taylor Swift barátja) szerepet kapott Ryan Murphy új horrorsorozatában, a Grotesquerie-ben, ami az amerikai FX csatornán fog futni. Kelce olyan sztárok mellett tűnik majd fel a sorozatban, mint Niecy Nash-Betts, Courtney B. Vance és Lesley Manville - írja a CNN.

Az is kiderült, hogy a sorozat forgatása már el is kezdődött, ugyanis Kelce és Nash-Betts is posztolt erről egy-egy videót az Instagramon.

"Nem tudom, mikor kezdődött, nem tudom hova tenni a dolgot, de ez most más" - mondja Nash-Betts a sorozat egyik első rövid előzetesének hanganyagában. "Történt valami, mintha megnyílt volna a világ. Egy lyuk, ami a semmibe ereszkedik".

Az is kiderült, hogy a sorozat még idén adásba fog kerülni, ráadásul valamikor ősszel, amikor a futballszezon is kezdetét veszi.

Kelce korábban már megmutatta előadói és színészi képességeit, amikor 2023 márciusában a Saturday Night Live egyik részének a házigazdája volt. Emellett, ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, Travis Kelce nemrég az Amazon Prime Video új, "Are You Smarter Than a Celebrity?" című kvízműsorának lett a házigazdája, emellett a testvérével, Kason Kelce-vel közösen vezet egy podcastműsort is, ami a New Heights címen fut több streamingoldalon, illetve a YouTube-on.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés