Hirdetés

Kitálalt a fotós Meghan Markle-ről: így viselkedik, amikor senki nem látja

Nap Híre portré Nap Híre

Vérprofi, ám a bajok akkor kezdődnek, ha már nem forognak a kamerák.

Ahogy arról mi is írtunk, tavaly év végén hatalmas botrányt kavart Omid Scobie Végjáték című könyve, amiben két fontos királyi személyt nevezett meg az író, akik tudomása szerint a születése előtt megjegyzést tettek Sussex hercegének és hercegnéjének elsőszülöttje, Archie herceg bőrszínére. A pár és a királyi család között már korábban megromlott a viszony, ám a legfrissebb hírek szerint Harryék az anyagi gondjaik miatt "részmunkaidőben" visszatérnének a családhoz. 

Most ismét Meghan Markle került reflektorfénybe, megszólalt ugyanis egy bennfentes a viselkedésével kapcsolatban. Eddig többnyire a palota alkalmazottai csepegtettek egy-egy izgalmas részletet Harry herceg kedvesével kapcsolatban a sajtónak, ám egy fotós talán minden eddiginél árnyaltabban írta le, milyen is valójában Meghan - írja a Joy

A neve elhallgatását kérő fotós korábban a DailyMail-nek nyilatkozott, és elmondása szerint ha mindössze két szóban kellene jellemeznie Meghan Markle-t, akkor csak annyit mondana: vérprofi.

A fotós szerint Harry herceg feleségének minden mozdulatáról lerí, hogy ért a színészmesterséghez, ám talán túl sok sztárallűrt vett magára, tapasztalata szerint A-listás hírességek sem szoktak ennyit problémázni, mint ő. Meghannal olyan szempontból könnyű dolgozni, hogy pontosan tudja, mit várnak el tőle, és ha villognak a vakuk vagy forog a kamera, instruálni sem kell, vagy inkább mondjuk úgy, nem is lehet, Meghan teszi a dolgát és nem szereti, ha ebbe bárki is beleszól. 

A kamerákon kívül viszont egy pillanat alatt leolvad Meghan arcáról a mosoly, és bájos, előzékeny viselkedése a semmibe vész. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés