Hirdetés

Meghan Markle megint botrányt robbant: megnevezte a két rasszista családtagot

Garai Kitti portré Garai Kitti

Ahogy arról a naphire.hu korábban már többször is beszámolt, Harry herceg és Meghan Markle még 2020-ban hagyta ott a királyi családot, ezután pedig sorra pattantak ki a nagyobbnál nagyobb botrányok. A hercegi pár gyakorlatilag teljes mértékben kiteregette a királyi család szennyesét, és azt állították, hogy Meghant és közös fiukat, Archie-t is rasszista megjegyzések érték a családon belül. Ennél már csak az volt meredekebb vád, amikor azt mondták, hogy Meghant senki sem támogatta a palotában akkor, amikor terhes volt és öngyilkossági gondolatai támadtak. 

Úgy tűnik, a hercegi pár tovább tudja fokozni a botrányt és hamarosan kiderülhet, hogy a királyi család tagjai közül kik voltak azok, akik a rasszista megjegyzéseket tették. 

A Daily Mail azt írja, hogy Omid Scobie Endgame című új kötetéből kiderül majd, hogy Meghan korábban írt egy levelet apósának, III. Károly királynak, hogy kifejezze aggodalmát a rasszizmus miatt. Állítólag a hercegné meg is nevezte a királyi család két azon tagját, akik ilyen durva megjegyzéseket tettek rájuk. 

A könyvben még több részleteket tudhatunk meg arról is, hogy Harry herceg hogy reagált a történtekre. A kiszivárgott információk szerint a herceg annyira kiakadt, hogy megkérdezte apjától, hogy "nem akarod már látni az unokáidat?"

Újra lángra lobbanhat a vita?

Hivatkozás másolása

Mint ismert, Harry és Meghan akkor robbantotta ki a botrányt, amikor 2021-ben interjút adtak Oprah Winfrey-nek. Meghan a tévéműsorban azt állította, hogy a királyi család egy meg nem nevezett tagja arról beszélt, hogy milyen sötét bőre lehet majd Archie-nek, amikor megszületik. Úgy tudni, hogy egy másik királyi családtag is hasonló megjegyzéseket tett a kisfiúra. 

Omid Scobie arra buzdította az embereket, hogy keddi megjelenése után olvassák el maguk a könyvet, ugyanis abból fény derülhet a teljes történetre.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés