Hirdetés

Tragikus hír érkezett, meghalt a népszerű színésznő

Garai Kitti portré Garai Kitti

71 éves korában elhunyt a Nicsak, ki beszél című filmek és a népszerű sorozat, a Cheers sztárja Kirstie Alley. A szomorú hírt az Emmy- és Golden Globe-díjas színésznő gyerekei, True és Lillie Parker jelentették be a művész közösségi oldalán.

"Szomorúan tudatjuk, hogy hihetetlen, vad és szeretető édesanyánk elhunyt a rákkal vívott küzdelem után, amit csak nemrég fedeztek fel” – állt a közleményben. "Amilyen ikonikus volt a képernyőn, olyan csodálatos anya és nagymama volt" - tették hozzá. 

A hír lesújtotta John Travoltát is, aki a Nicsak, ki beszél című filmben volt a partnere. "Kirstie volt életem legkülönösebb kapcsolata. Szeretlek, Kirstie. Tudom, hogy egyszer majd még látjuk egymást" - írta a világsztár színész az Instagram oldalára.

Kirstie Alley olyan filmekben és sorozatokban kapott szerepet, mint a Cheers, a Star Treck II: A kán haragja, a Nicsak, ki beszél!, Kettőn áll a vásár. A színésznő kétszer is elnyerte az Emmy-díjat, valamint hatszor is jelölték a Golden Globes-ra, amiből egyet meg is nyert - írja a Telex.

A Naphíre nemrégiben azt is megírta, hogy 66 éves korában elhunyt a Die Hard sztárja,  Clarence Gilyard Jr. A sztár halálának a hírét a Nevadai Egyetem jelentette be, ahol Gilyard az elmúlt években professzorként dolgozott. A halálának okát nem közölték. A színészt olyan alkotásokban láthattuk, mint a Die Hard, Top Gun és a Walker, a texasi kopó.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés