Hirdetés

Medveczky Ilona egész nyugdíja ráment a számlákra: "Teljes sötétségben fogok élni, az lesz ennek a vége"

Garai Kitti portré Garai Kitti

Medveczky Ilona mindig is spórolt, ám most nagyon elkeseredett, amikor meglátta az első megemelt rezsiszámláját. A művésznő elmondása szerint a saját igényeiből le tud adni, de a négy kutyája rovására nem hajlandó spórolni. 

A 81 éves táncművésznőnek hatalmas, hétszintes háza van, így tudta jól, hogy nem fogja megúszni a rezsi árának a növekedés. Mint mondta, már előre rettegett, hogy mikor csenget be a postás. 

“Egyelőre az áramszámlát kaptam meg. Közel 90 ezer forint. Azt hittem, rosszul látok! Dupla annyit fizetek, mint szoktam, pedig nagyon figyelek arra, hogy csak akkor használjam az áramot, ha feltétlenül szükséges, már a televíziót sem nézem annyit. Ez a ház hétszintes, mondjuk, alig használok pár helyisége” – mondta Medveczky, aki nagyon elkeseredett, mikor meglátta a brutálisan megemelkedett számlát. 

“Ez szinte egy teljes nyugdíj! Teljes sötétségben fogok élni, az lesz ennek a vége. Az állatokat ellátom, főzök, de az én szükségleteimet minimálisra csökkentem” – idézte az NLC a művésznőt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés