Hirdetés

Mbappénak már nincs esélye: száműzte a PSG

Nap Híre portré Nap Híre

Nem csillapodnak a kedélyek a Paris-Saint Germain csapata és Kylian Mbappé között, a sztárjátékosnak már nem sok esélye lesz pályára lépni, ha minden így marad.

Mint ismert, a nyár elején bombaként robbant a hír, miszerint Kylian Mbappé még idén nyáron távozna a PSG csapatától. Ahogy arról lapunk is beszámolt, a francia klub ekkor ultimátumot adott a sztárfocistának, hogy ha mennni akar, akkor még ezen a nyáron váltson klubot. Mbappé azonban tagadta, hogy távozni akar a klubtól, ám ez már sokat nem segített a helyzetén. Lapunk azt is megírta, hogy Mbappé kikerült a PSG keretéből, nem utazott a klubbal az előszezon-meccsekre. 

Most, hogy a PSG visszatért Párizsba, kiderült, hogy Mbappét lényegében száműzték, ugyanis továbbra sem edz az első csapattal, hanem egy külön csoporttal készül, azokkal, akikre nem tartanak igényt a következő szezonban a párizsi csapatnál.

A PSG egyébként nem akarja, hogy Mbappé hogy jövő nyáron ingyen távozzon a klubtól, és meg vannak győződve arról, hogy a csatár megegyezett a Real Madriddal, ahova ingyen igazol majd jövő nyáron.

A szaúdiaknak is felcsillant a szeme, de hiába

Hivatkozás másolása

A naphire.hu arról is írt, hogy világrekord ajánlat érkezett Kylian Mbappé kivásárlására a szaúdi Al-Hilal csapatától, akik több mint 110 milliárd forintot ajánlatott tettek, azonban hiába. Mbappénak esze ágában sincs Szaúd-Arábiába igazolni, még úgy sem, hogy 200 milliós bért ajánlottak neki, ami a különböző reklámszerződésekkel akár 700 millió euró is lehetett volna. A Relevo értesülései szerint azonban Mbappé inkább kihagyja a szezont, de úgysem megy Szaúd-Arábiaába, pedig állítólag még azt is megengedték volna neki, hogy egy év után ingyen csatlakozzon a Real Madridhoz.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés