Mazsi miatt őrjöng Berki Krisztián édesanyja: "a fiam sírján még meg sem száradtak a virágok"

  • Sztárok
Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a Naphíre is megírta, Berki Mazsira újra rátalálhatott a szerelem, ugyanis az özvegyet többször is látták Budapesten egy magas, izmos férfi társaságában. Sokan, köztük az elhunyt izomceleb édesanyja is azt állítja, hogy Mazsi már Balira is együtt utazott a férfivel. 

Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony most őrjöng Mazsi miatt. A Borsnak adott nyilatkozatában elmondta, nem akarja, hogy élete végéig egyedül maradjon Mazsi, de szerinte felháborító, amit az özvegy művel.

Júlia asszony elárulta, ő már akkor érezte, hogy valami baj van, amikor nyár elején meglátogatta a kisunokáját. Elmondása szerint Mazsi már akkor nagyon furcsán viselkedett. Mint mondta, szerinte az özvegynek már akkor máshol járt az esze, és nem a régi családján. 

Sokszor én szégyenlem magam, ahogy megyek az utcán és látom az emberek tekintetében a sajnálatot irányomban. A szívem megszakad! Ez a nő úgy viselkedik, mintha Krisztián soha nem létezett volna. A fiam sírján még meg sem száradtak a virágok

- mondta Júlia. Hozzátette: "Majd az Isten teszi a dolgát. Az biztos, hogy nem maradhat büntetlenül, hogy Krisztián családjával együtt mindenkit provokál ebben az országban. Mert, hogy direkt csinálja afelől senkinek se legyen kétsége" 

Berki édesanyja szerint egyébként Mazsi azért csinál mindent ilyen nyilvánosan, mert ugyanolyan botrányhős akar lenni, mint a fia, Krisztián.  Szerinte fia jól csinálta a dolgokat, hiszen egyéniség volt és bár nyereséget remélt a sok botrányból, de sosem gázolt volna át senkin.

Cimkék:
  • Berki Mazsi
  • özvegy
  • új szerelem
  • Berki Krisztián
  • Júlia asszony
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet