Hirdetés

Tinderen próbált párt keresni a One Direction egyik tagja, ám kitiltották

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Mindig is arról álmodoztál, hogy a One Direction egyik tagjával randizz? Akkor van egy rossz hírünk, elszalasztottad az esélyt.

Zayn Malik, a Nylon magazin legújabb számának a címlapsztárja, és az énekes az interjú során megosztotta, hogy korábban használta a Tinder nevű társkereső alkalmazást, azonban a nők nem hitték el, hogy tényleg ő az - írja a CNN.

"Mindenki azzal vádolt, hogy csaló vagyok. Azt kérdezték: 'Mire használod Zayn Malik képeit?'"

- osztotta meg. "Egyszer-kétszer le is tiltottak".

Az egykori One Direction-tag őszintén beszélt a magánéletéről, beleértve a korábbi románcait is.

"17 éves koromtól 21 éves koromig volt egy kapcsolatom. El voltam jegyezve, és az esküvőt terveztük, de akkor még nem tudtam semmiről semmit. Azt hittem, hogy mindent tudok, csak mert 21 éves voltam. Törvényesen megtehettem mindent, de az égvilágon semmit sem tudtam"

- fogalmazott Mailk, aki a Perrie Edwards énekesnővel folytatott kapcsolatára utalt, aki a Little Mix lánycsapat tagja volt. A kapcsolatuk alatt mindketten egy-egy olyan bandának voltak a tagjai, amiket a brit X-Faktor alatt Simon Cowell és mentortársai állítottak össze.

A szakítás után Zayn Gigi Hadid amerikai modellel jött össze, akivel egy közös kislányuk született. "21-től 27 éves koromig voltam együtt Gigivel, született egy gyermekünk, de nem igazán szántam időt arra, hogy megismerjem magamat" - tette hozzá Malik.

Azonban két éve tönkrement a kapcsolatuk, és szakítottak. "Nagyon elégedett és boldog vagyok, most vagyok életemben először szingli".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés