Hirdetés

Sokkoló részletek derültek ki Tóth Andi és Marics Peti szakításáról - a közeli barátok elárulták az okokat

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Lapunk is beszámolt róla, hogy nemrég véget ért Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata. A szakítás hírét azonban nem a sztárpár jelentette be, ugyanis egy "közeli barát" pletykálta el, hogy a csaknem egy éves kapcsolatnak vége lett.

Kiderült az is, hogy Marics barátai nem igazán kedvelték Andit, aki szerintük "megfojtotta a barátját", ráadásul a barátok szerint a ValMar duó tagja a szakítás óta kivirult, újra fellélegezhetett és belevetette magát az életbe.

Az egyik barát azt nyilatkozta maricsról, hogy igyekszik mindig komolyan venni a párkapcsolatait, és mindent megtesz a szeretett nőért. Amikor összejöttek Tóth Andival, onnantól nem járt el a barátaival mulatni, Andi a koncertekre, felvételekre, tévéstúdiókba is mindig elkísérte párját. Miután összeköltöztek, a helyzet kezdett fojtogató lenni az énekes számára és már nem bírta tovább - írja a Ripost.

Azt is elfecsegte a barát, hogy Peti nem szomorkodott sokáig, örül neki, hogy megszűntek az életében a folyamatos ellenőrizgetések, üzenetek, telefonhívások. Felszabadultabb lett, élvezi, hogy ismét a maga ura és senkinek nem tartozik elszámolással arról, hol és kivel mit csinál éppen.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés