Hirdetés

Marics Petinél elszakadt a cérna: csúnya kirohanást intézett egy rajongója ellen

Nap Híre portré Nap Híre

Marics Peti néhány napja az EFOTT-on bulizott, amikor is egy rajongója közös képet akart vele készíteni. Az énekesnek azonban sok lehetett a figyelem, mert csúnyán elpattant, és leteremtette a fiatal lányt. 

Marics Peti rajongói a minap az EFOTT fesztiválon szúrták ki a sztárénekest, egy szőke szépség társaságában. A ValMar duó tagja a buli ellenére mégsem tudott annyira ellazulni, ugyanis történt egy állítólagos incidens, amit egy rajongó maga osztott meg az interneten – írja a Ripost

"Sajnálom, de aki védte a Maricsot, hogy mekkora jó fej, el kell keserítsem. Mikor tegnap EFOTTON odament a barátnőm egy képre, Peti lazán annyit mondott…” – írja a rajongó lány barátnője a neten, akik végül állítólag nem kaptak közös képet sem. A fiatal énekes állítólag igencsak kifogásolható stílusban annyit mondott, hogy hagyják békén, mert ő is szórakozni érkezett a helyszínre. 

„Egy szőke nővel csókolózott, és mindenkit lenézett” – jegyezte meg a posztban a rajongó lány barátnője. A kommentelők nagy többsége azonban a védelmébe vette az énekest, mondván, hogy igencsak fárasztó lehet, ha az embernek sosincs nyugta. Ezügyben még olyanok is kiálltak mellette, akik egyébként kicsit sem rajonganak érte. 

„Gáz a gyerek, de most az egyszer mellé állok. F*sza tele lehet, hogy egy sört nem tud nyugiba meginni. A barátnődnek miért nem jutott az eszébe, hogy nem megyek oda tízezrediknek?” – védte meg a sztárt egy olyan kommentelő, aki szintén nem rajongója a ValMarnak.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés