Hirdetés

Marics Peti az összeomlás szélén? Rémisztő vallomást tett az énekes

Nap Híre portré Nap Híre

Marics Peti úgy érzi, mostanában bizony eléggé túlhatjotta magát, de azt mondja, nem bánja, hogy minden lehetőséget megragad.

Marics Peti egy percet sem pihen a nyári időszakban, hiszen nemcsak fellépésekre és forgatásokra jár, de a Demjén-filmben is szerepet kapott, így rengeteget ingázott, hogy az ország különböző pontjain bizonyítson – írja a Blikk. Marics Petire a Sztárban Sztár-féle zsűrizés és a Dancing with the Stars után újabb lehetőségek találtak rá: műsorvezetőként is megcsillogtathatta a tehetségét a Zsákbamacskában, zsűritagként a Megasztárban foglal helyet, illetve a Hogyan tudnék élni nélküled? című filmben is szerepel majd decemberben. 

Az énekes azt mondja, ő sem vállal el mindent, csak amire tényleg nem lehet nemet mondani. "Rengeteg olyan ajánlatot kaptam az utóbbi időben, amikre nem lehetett nemet mondani, legyen az a Hogyan tudnék élni nélküled? vagy a Megasztár, de akár reklámfelkérések is, amelyeket egyáltalán nem bántam meg, noha az utóbbi időben többször éreztem azt, hogy túlhajszolom magam. Ezért a jövőben mindenképpen odafigyelek arra, hogy a mennyiség helyett csak a minőséget nézzem.

Most egy húzósabb időszakot élek meg. Közeledik a nyár, a fesztiválszezon, azonkívül mostanában sokszor ingáztam az ország legtávolabbi pontjai között a forgatás és a koncertek miatt, ezért ritkán találkoztam az alvás fogalmával. Inkább az ősz lesz a nyugodtabb időszak, hiszen már csak zenekaros felkéréseket vállalunk a ValMarral, ezért akkor lesz lehetőség pihenni, addig pedig nyomni kell ezerrel"

– fogalmazott a fiatal, hozzátéve, hogy a filmezést is nagyon élevezte, ám azt még nem tudni, hogy annak lesz-e folytatása. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés