Hirdetés

Szivárognak a részletek Majka költözéséről

Nap Híre portré Nap Híre

Hétfőn derült ki, hogy Majka a héten visszatér a ValóVilág villájába, ahová először versenyzőként, 22 évvel ezelőtt költözött be. 

Annak idején az utolsók között került be a játékba, amikor még beszavazó-show keretén belül lehetett bejutni. Az akkor 23 éves rapper közel tízezer szavazattal győzedelmeskedett, így ő lehetett a kilencedik villalakó – írja a 24.hu. Czifra Noémi műsorvezető azon kérdésére, hogy előnynek vagy hátránynak tartja, hogy az első beköltözők már három hete bent vannak, azt mondta: úgy tűnik, már elegük van egymásból, szerinte ilyenkor helyezkedni kell és „tuti lesz a buli”.

"Az egész országnak köszönöm, Ózdnak, Borsodszentgyörgynek! Ne felejtsétek el, a lé a tét. Csokoládés palacsinta, Diego Maradona az Isten, és akinek melege van, az ne menjen a konyhába!" – fogalmazott a rapper az utolsó szó jogán. 

Majka végül 79 napot töltött a villában, a döntőben második helyezést ért el, a széria nyertese VV Szabolcs lett. Később műsorvezetőként, színészként és Dopeman segítségével rapperként folytatta pályafutását. Több mint tíz évig a TV2 munkatársa volt, tavaly év végén igazolt vissza az RTL-hez, ahol az idei X-Faktor egyik mentora lesz – emlékeztet a lap. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés