Hirdetés

Nem tudtuk mi hiányzik, itt az Ákos-Majka háború

Nap Híre portré Nap Híre

A Petőfi Zenei Díjakkal kezdődött, a kommentszekcióban folytatódott.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, hétvégén adta át a közmédia a Petőfi Zenei Díjakat, azonban Majka a végeredménnyel nem igazán volt elégedett és ennek hangot is adott. A rapper közösségi oldalán megosztotta a 24.hu cikkét, amelynek nyitóképén Ákos látható a díjjal a kezében (Az Év Koncertje-kategóriában ő lett ugyanis idén a befutó). Röviden csak annyit írt a bejegyzésében: “Viccország…”

Ákos azonban visszaszólt Majkának, a rapper posztja alatt hosszú válaszban reagált. Bejegyzésében többek között arról írt, hogy ő a karrierje 36 éve alatt semmi díj kapcsán egyszer sem kommentált negatívan, elmondása szerint megállás nélkül dolgozik, hosszan taglalva sikereit (mint írja a lemezei általában az eladási lista élén landolnak), majd mondandóját azzal zárta, hogy szerinte semmi értelme az ellenségeskedésnek - írja az NLC. 

"Régóta nem vágyom díjakra, nem ez határozza meg az életemet. Van belőlük egy kazalnyi, eszembe nem jutna küszködni egy újabbért. Számomra a munkámat értő és értékelő közönség visszajelzése a döntő ebben a műfajban. Pont. Nagyjából megállás nélkül dolgozom, örömmel, szeretettel. Dalok, klipek, lemezek, rengeteg koncert, színházi szerepek, alkalmazott zenék, hangoskönyvek, verses- és prózakötet, és már saját rendezésű kisjátékfilm is került ki a kezem alól"

- sorolta. Ákos úgy fogalmaz: mindezt azért írta le, hogy megpróbálja érzékeltetni: az ellenségeskedésnek semmi értelme. Majka erre röviden válaszolt, mint írta:

"Ákos! Ez esetben akkor viszont gratulálok!!!"

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés