Hirdetés

Egyre dagad a Majka körüli botrány: reagált a rapper az őt ért vádakra

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról ma már beszámoltunk, a Sztárban Sztár! felfedezettje nagyon durva dologgal vádolja Majkát, szerinte a rapper átverte és hazudott neki. Majka nem sokáig várt a válasszal. 

Károlyi Róbert még 2022-ben tűnt fel a Sztárban Sztár leszek! TV2 műsorában, akkor azonban ki is esett a műsorból. Ekkor Majka felajánlotta, hogy keresse meg őt a rapper, azonban a segítség elmaradt, Károlyi Róbert pedig úgy érzi, hogy átverte őt a sztár. Majka a közösségi oldalán reagált – írja a Blikk

"Kedves Károlyi Róbert! Belefutottam ebbe a videóba, és kicsit szarul éreztem magam tőle, mert csak nyomokban ugyan, de tartalmaz igazságot, és nem szeretem, ha nincsenek rendben a dolgok körülöttem" - kezdte Majka a Facebook-bejegyzésében. 

"A telefonszámom - ha megbocsátasz - csak azoknak az embereknek adom meg, akik közel állnak hozzám, vagy napi vagy heti kapcsolatban vagyok velük. Ezt majd remélem akkor megérted, mikor sikerül a hőn áhított karriert megcsinálni. Állításod szerint ehelyett kényszeredett mosollyal azt mondtam, hogy inkább messengeren beszéljünk? Pontosan így volt. Kényszeredett mosoly nélkül… Azért mondtam a messengert, mert az jobb felület a kommunikációra velem. Mégha furcsa is, azt gyakrabban olvasom, mint ahogy a telefont felveszem" - írja a rapper, aki kitért a Messenger-beszélgetésükre is.

"A messenger üzenetben, amit küldtél nekem megbeszéltük, hogy szólok majd, ha olyan dalon dolgozom, amiben el tudlak képzelni. Ez idáig ez nem történt meg…. Ezért hazudtam a szemedbe? Úgy emlékszem, nem beszéltünk meg határidőt arra, hogy ez mikor lesz. A beszélgetésben látszik, hogy aztán soha többet nem dumáltunk erről. Itt van a telefonomban, ha akarod szívesen elküldöm, ha neked már nincs meg" 

- fejti ki az ő álláspontját. Majka azt is kiemeli posztjában, hogy mielőtt nyilvános videót oszt meg róla, legalább egyszer írhatott volna még neki, akár dalötleteket is küldhetett volna.

"Ne haragudj, hogy nem te voltál az első, akinek lehetőséget próbáltam adni. Kaly Rolandnak például saját költségen forgattam videoklipet, írtam dalt, fizettem stúdiót, de nyíltan vállalom, hogy azért, mert benne sokkal nagyobb lehetőséget láttam, mint benned. Sokoldalú volt, rappelt, énekelt, előadott, sokféle műfajban bizonyított a műsor alatt. Olyan ember is volt a műsorban, akibe szintén fektettem időt, pénzt, energiát , felvettünk demo anyagot, de aztán elengedtem a dolgot, mert nem úgy sikerültek a felvételek, ahogy azt előre elterveztük. Ilyen ez..." - olvasható a posztban.

A bejegyzés végén sok sikert kíván Károlyi Róbert karrierjéhez, és mint írja: "Most hogy válaszoltam neked, gyakorlatilag már meg is tettem azt, amit Sztárban Sztár Leszekben megígértem. Segítettem… Úgyhogy szívesen..."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés