Hirdetés

Majka beleszaladt egy pofonba: Puzsér Róbert osztotta ki

Garai Kitti portré Garai Kitti

Majka új dala kapcsán sok mindenki megszólalt már, de Puzsér Róbert sem maradhatott csendben: odaszúrt az "Azt beszélik a városban" című dal megjelenése után.

Majka új dala nagy sajtóvisszhangot kapott, az Azt beszélik a városban című zene kilenc nap alatt 3,6 milliós megtekintettségnél jár. Így hát nem is csoda, hogy sokan elmondják a véleményüket a dalról, s a sorból az ország egyik legnagyobb kritikusa, Puzsér Róbert sem maradhatott ki. 

Majka aranyszőrű golden retriever, akit a gazda ölbe kap, becézget, simogat és fésülget – Dopeman háromlábú kóborkutya, aki a gazda karavánjához szegődött, és azt követve csahol egy jó falatér

- kezdte kritikus bejegyzését Puzsér. Majd így folytatta:

Majka fajtatiszta kedvenc, törzskönyvét a gazda bekeretezte, és a falra függesztette vendégségének csodálatára – Dopeman anyja mudi kutya volt, apja származása ismeretlen. Majkát a gazda oly becsben tartja, hogy nyakába szalagot köt, hadd lássa mindenki, milyen szépséges eb – Dopeman bozontos, rühes szőre zsíros varkocsokba tapad, nyakát és hátát csupaszfoltok borítják. 

Puzsér azt írta, Majkát annyira szereti a gazda, hogy mindent megenged neki: az ellenséges Partizánnak azt ugathatja, hogy baloldali, sőt, még a gazda barátaira is rámoroghat és vicsoroghat, vadászkiállítást meg ereszen csúszkálást vághat az arcukba. A kritikus szerint a gazda erre annyira büszke, hogy Majka ezért jutalomfalatot kap.

A rapper egyelőre még nem reagált a kritikára.

Ha még nem hallotta volna Majka új dalát, az Azt beszélik a városban című nótát, melynek kapcsán Puzsér megfogalmazta a kritikáját, akkor most itt megteheti:

Hivatkozás másolása
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés