Hirdetés

Magyar Péter: Karácsony Gergely a "kék Fidesz" része, nincs vele semmilyen együttműködés

Nap Híre portré Nap Híre

„A Tisza Párt semmilyen politikai alkut, semmilyen politikai együttműködést nem fog kötni sem a Fidesszel, sem a Gyurcsány vezette óbaloldali kék Fidesszel. Karácsony Gergely egyértelműen Gyurcsány szövetségese, politikai társa” - mondta Magyar Péter programhirdető rendezvényén.

Az ellenzék egy része elfáradt az elmúlt évek terméketlen status quójában, és erre született válasz a Magyar Péter-jelenségben – értékelte az elmúlt hónapokat, köztük a DK választási vereségét Gyurcsány Ferenc a Spirit FM Harcosok Klubja című műsorában. Magyar Péter és Gyurcsány Ferenc önfeledt kommentháborújáról itt olvashat

Magyar Péter programhirdető rendezvényén azt mondta: „A Tisza Párt semmilyen politikai alkut, semmilyen politikai együttműködést nem fog kötni sem a Fidesszel, sem a Gyurcsány vezette óbaloldali kék Fidesszel. Karácsony Gergely egyértelműen Gyurcsány szövetségese, politikai társa”.

„Tisztelt honfitársaim, engem nem küldtek, hanem jöttem” – mondta Magyar Péter, majd arra utalt, hogy szerinte nem lesz még ilyen lehetőség, mint most - írta az Index.

Ezután arról beszélt: számba kell venniük, hogy hogyan érték el „példátlan sikerüket” a Tisza Párttal, és azt is, hogy miben hibáztak. Majd felsorolta, hogy milyen célok mentén kezdtek munkába idén márciusban:

„Le kell váltani az Orbán-kormányt, le kell bontani a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerét, és vissza kell venni az országunkat. Rendbe kell tennünk az állami működés legfontosabb területeit, amiket szándékosan szétzüllesztettek.

Vissza kell adnunk az emberek hitét a közéletben, a politikában. Be kell bizonyítanunk, hogy a politikusok igenis szolgálói a népnek, és hogy a politika valóban lehet szép, őszinte, jó és igazságos. Egy olyan országot kell építeni, amire itthon és a nagyvilágban is büszke lehet minden magyar. Vissza kell térni Európába, és el kell érni „a kormányzati korrupció miatt befagyasztott uniós ezermilliárdok” hazahozatalát, mert e pénzekre szükség van a fejlesztésekben. Rá kell kényszeríteni a kormányt egy antikorrupciós csomag bevezetésére" - mondta Magyar Péter az Index beszámolója szerint.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés