Hirdetés

Magyar Péter és Gyurcsány Ferenc olyan kommentháborúba kezdett, hogy a hidegfront elhagyta a Kárpát-medencét

Nap Híre portré Nap Híre

Az ellenzék egy része elfáradt az elmúlt évek terméketlen status quójában, és erre született válasz a Magyar Péter-jelenségben – értékelte az elmúlt hónapokat, köztük a DK választási vereségét Gyurcsány Ferenc a Spirit FM Harcosok Klubja című műsorában.

A volt miniszterelnök most a Facebookon üzent, mégpedig vers formában, gyaníthatóan Magyar Péternek. Az érintett mindenesetre megérkezett és kommentelt is egyet, idézzük:

„Micsoda önvallomás, így korán reggel! Elnök úr, ha valóban számít a haza sorsa, ha valóban az Orbán rendszer lebontása a cél, akkor felelősséget kell vállalni, akkor vissza lehet vonulni. Hálás lenne érte a haza. Legalább ezért.”

Gyurcsány Ferenc rögtön válaszolt is, ettől sem fosztjuk meg Önöket, íme:

„Péter Magyar Ennyi? Szeléne szerint a világot a szellem veszi birtokba, nem a hivalkodó szó, nem a magamutogató test. Ha a törekvés nem párosul emberi jósággal, intellektuális kiválósággal, akkor az akarat nem épít, hanem pusztít. Ki küzdelemre vágyik, ellenfelét nem küldi, hanem hívja, de ezt már Mars mondta. Állítólag. Egyébként meg most látom, itt a strand előtt leárazás van. Sok minden lett olcsóbb.”

Az egész csodálatos jelenséget itt vehetik alaposabban szemügyre:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés