Hirdetés

Egy magyar DJ is ott volt a zenei fesztiválon, ahol vérfürdőt rendeztek a Hamász terroristái

Nap Híre portré Nap Híre

Október 7-én hajnali 3:30-4:45 között lépett fel a Negev-sivatagban tartott fesztiválon. A vérengzés reggel 8 óra körül kezdődött.

Ahogy arról a Naphíre.hu is beszámolt, a Gázai övezetet uraló Hamász terrorszervezet harcosai szárazföldön, a tenger felől és a levegőből is megtámadták Izraelt, amelyre legalább 5000 rakétát lőttek péntek éjjel. 

Egy fesztivál helyszínén brutális tömegmészárlás történt, itt legalább 260 holttestet találtak a Hamász szombati támadása után. Az elmúlt két napban több sokkoló videó is előkerült a helyszínről, amelyek azt mutatják, hogy a terroristák meggyilkolják és kirabolják a fesztiválozó fiatalokat. 

Most kiderült, hogy magyar fellépője is volt a zenei fesztiválnak, ahová betörtek a Hamász terroristái. Tóth „Wegha” András is ott volt a fellépők között, ő túlélte az embertelen öldöklést - írja a Telex

A neve egy magyar zászló mellett szerepelt a rendezvény plakátján is. Eszerint október 7-én hajnali 3:30-4:45 között lépett fel a Negev-sivatagban tartott fesztiválon. A vérengzés reggel 8 óra körül kezdődött. A DJ rövid Facebook-posztjában később annyit írt: „Megvagyok. Részvétem a családoknak, borzalom.”

Arról is írtunk, hogy egy 120 fős roma turistacsoport 87 tagja rekedt Izraelben, a tel-avivi Ben-Gurion repülőtéren az Izraelt ért terrortámadások közepette, ám ők szerencsére már hazatértek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés