Hirdetés

L.L. Junior váratlan bejelentést tett a visszavonulásáról

Garai Kitti portré Garai Kitti

A rapper arról beszélt legutóbbi interjújában, hogy nagyon megviselték az őt ért vádak és a mögötte hagyott időszak, és azt is elárulta, mikorra tervezi a visszavonulását.

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, 20 év után először adott koncertet a Fekete Vonat, amelynek aztán óriási botrány lett a vége, ugyanis az énekeseknek alig lett nyereségük. Mohamed Fatima korábban úgy nyilatkozott, hogy nekik nem ez lett ígérve, és nem akarják nekik odaadni azt a pénzt, ami járna, mondván, hogy "veszteséges lett a koncert." A Fekete Vonat tagjai emiatt összevitatkoztak, majd lemondták a májusra meghirdetett Budapest Park-os koncertet is.

L.L. Junior most az RTL Fókusznak adott nyilatkozatot, melyben kitért a Fekete Vonat körül zajló botrányra is. "Nem mondanám azt, hogy nem viselt meg ez a botrány, mert mindenkit megviselt körülöttünk, de azért ebben edzettebb vagyok, mint a társaim. Ugye, akit a kisfia halálakor elkezdenek támadni, amikor ott sincs a helyszínen, annál edzettebb férfi vagy annál sérültebb ember nem nagyon lehet” - mondta a zenész, hozzátéve, hogy néhány hírportállal szemben jogi lépésekre is készül.

Kikérem magamnak! A családomat, a munkatársaimat és a saját reputációmat is meg kell védenem, mert semmi közünk semmilyen rágalomhoz. Az ügyet jogi útra tereljük a jó hírnév megsértése miatt

- jelentette ki, és azt is megjegyezte, hogy a Fekete Vonat koncerten utólag promóterként lett kihozva, valójában ő is ugyanolyan szereplője volt az eseményeknek, mint a bandatársai.

Kikérem magamnak, hogy engem összemosnak bármilyen produkció szervezésével, bármilyen pénzügyi kompetenciával, hiszen nem láttam bele, és amikor ilyen nagy vita volt, úgy voltam vele, hogy nekem biztos nem kell az a pénz. Jó helyre szerettük volna adni, és azért ajánlottuk fel a Cseppkő utcai Gyermekotthonnak

- árulta el L.L. Junior, a számokról pedig elmondta, hogy a rá eső rész másfél millió forint volt. Kijelentette azt is, hogy abban is biztos, hogy már soha többet nem zenél együtt Fatimával és Beattel. 

Korábban a Naphíre arról is írt a zenész kapcsán, hogy elhagyja Magyarországot és Dominikán kezd új zenei karrierbe. Vannak, akik azt gondolták ennek a hír hallattán, hogy L.L. Junior tényleg lenyúlta a Fekete Vonat-koncert bevételét és ezért távol Magyarországtól akar új életet kezdeni, ám ezt az énekes már korábban is cáfolta egy élő bejelentkezésben. A mostani interjújában is ráerősített: szó sincs ilyenről, hogy végleg itt hagyja az országot, mivel ide köti a családja és a cége is, azonban ez lesz az ő "El Caminója", mivel szüksége van arra, hogy kiszakadjon a jelenlegi környezetéből.

L.L. Junior azt is bejelentette, mikor vonulhat vissza

Hivatkozás másolása

A zenész elmondta, már nem vállal több klubkoncertet, mivel a jövőben kevesebb élőzenekarost fellépést szeretne. Nem mindenáron és nem mindhalálig szeretne zenélni, ám úgy gondolja, hogy visszavonulásáig még van pár aktív éve.

De van még egy nyolcasom. Egy aktív hármasom biztos. Úgyhogy nekem ez az első, a békesség, a nyugalom, és hogy szerelemből tudjak zenélni, jó kedvvel, és semmiképp nem a pénzért.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés