Hirdetés

L.L. Junior új életet kezd, elhagyta az országot

Garai Kitti portré Garai Kitti

L.L. Junior egy időre Dominikára költözik. A rapper tegnap kora délután érkezett a Liszt Ferenc repülőtérre, ahol sírva búcsúztak el egymástól a kisfiával. 

Nagyon szépen indult a reggelem. Drága édesanyám ínycsiklandozó reggelivel lepett meg, tükörtojást készített szalonnával. Ezután Kinga áthozta Lilit, így a kislányomtól is el tudtam búcsúzni. Nagyon nehéz volt elköszönni a gyerekeimtől és édesanyámtól. Lacika a reptér parkolójában pityeredett el, csak sírtunk és öleltük egymást. De persze, ő is tudja, hogy nem örökre megyek el

- mesélte a Blikknek a rapper, aki Dominikán szeretné rendbe hozni az életét. L.L. Junior egyébként nemcsak azért utazik, hogy elvonuljon és feltöltődjön, hanem dolgozni is fog. Egyrészt onnan intézi majd a céges ügyeit, másrészt pedig egy saját turisztikai vállalkozás keretében egy bulihajón fog a vendégeknek énekelni.

Csobbanok egyet a medencében, majd elindul egy kis helyreállítás a lelkemben és nyugi, ami kell nekem. Környezetváltozásra van szükségem, ez egyfajta önismereti út lesz számomra, új lehetőségekkel. Nem száműzetésbe megyek, zenélni, dalt szerezni is fogok.

- árulta el a terveiről L.L. Junior. 

Nehéz időszakon van túl a rapper

Hivatkozás másolása

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, 20 év után először adott koncertet a Fekete Vonat, amelynek aztán óriási botrány lett a vége, ugyanis az énekeseknek alig lett nyereségük. Bár néhányan L.L. Juniort vádolták azzal, hogy zsebre tette a koncert bevételét, ám ezt a rapper már többszöt is cáfolta, sőt, a ráeső részt is a Cseppkő utcai Gyermekotthonnak ajánlotta fel. Junior a korábban adott interjújában azt is kiemelte, hogy szó sincs arról, hogy végleg itt hagyja az országot, mivel ide köti a családja és a cége is, azonban ez a hosszabb dominikai utazás lesz az ő El Caminója, mert szüksége van arra, hogy kiszakadjon a jelenlegi környezetéből.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés