Hirdetés

Rendkívüli hír: L. L. Juniorban rengeteg gondolat kavarog

Nap Híre portré Nap Híre

A rapper szerint az élet túl rövid ahhoz, hogy egy percet is bánkódással töltsünk. 

Rendkívüli bejegyzés jelent meg L. L. Junior Instagram-oldalán. A rapper a hétvégéhez közeledve osztotta meg a gondolatait, ugyanis elmondása szerint rengeteg minden kavarog benne. Mint írta, nagyon jó érzés látnia azt, aohgyan bővül a hálózat és ahogy alakot öltenek az álmaink. 

A zenész nemrégiben Happy Pipi néven elindított egy büféláncot, ahol hamburgereket, különféle húsos és vegán ételeket árulnak. Ezzel kapcsolatban most azt írta: "Nagyon örülök, hogy ennyien látogattatok már el a Happy Pipibe, és köszönjük a pozitív visszajelzéseket, építő kritikákat."

Majd megosztott néhány nagyon fontos és nagyon bölcs gondolatot az életről. 

"Az élet túl rövid ahhoz, hogy egy percet is bánkódással tölts el, ha tudsz változtatni rajta, akkor minek, ha pedig nem, akkor meg minek ? Minden elmúlik. Élvezzük amíg tart és gyűjtsünk be sok sok Happy pillanatot mert a boldogság is csak egy elillanó pillanat, ami soha nem ter vissza. Kívánok csodás estét mindenkinek, jó pillanatokkal és jó étvágyat a fanoknak." 

A bejegyzés végén L. L. Junior még egy nagy bejelentést is tett: a jövő héten megnyitják az 5. Truckot Zuglóban, az Egressy Udvarban a Hungária körút 77 szám alatt.

Nehéz időszakon van túl

Hivatkozás másolása

A naphire.hu korábban többször is beszámolt róla, hogy L. L. Junior és Körtvélyessy Kinga között nagyon elmérgesedett a helyzet: a bíróságon többször egymásnak estek, olyan is előfordult, hogy az egész épület tőlük zengett, de az sem tartotta őket vissza az üvöltözéstől, hogy éppen a nyílt utcán találkoztak össze. Arról is beszámoltunk, hogy október elején megtört a jég, és végül sikerült peren kívül megegyeznie L. L. Juniornak és Körtvélyessy Kingának

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés