Hirdetés

Most van bajban Szoboszlaiék csapatkapitánya, vizsgálat indult ellene

Nap Híre portré Nap Híre

Nem tudott higgadt maradni, így most az is lehet, hogy akár egész szeptemberben nem léphet pályára a bajnokságban.

Augusztusban elstartolt a Premier League, A legnagyobb érdeklődés természetesen a Liverpool mérkőzéseit övezi Magyarországon, hiszen a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik idén nyáron Jürgen Klopp csapatához igazolt. 

Most azonban kellemetlen hírek érkeztek a Liverpool háza tájáról: az angol szövetség (FA) vizsgálatot indított a klub csapatkapitánya, Virgil van Dijk ellen, aki a Newcastle elleni hétvégi győztes bajnokin vulgáris szavakkal illette a játékvezetőt a kiállítása után - írja az Origo

Van Dijk a Newcastle ellen azért kapott azonnal piros lapot a 28. percben, mert a játékvezető szerint egyértelmű gólhelyzetben szabálytalankodott Alexander Isakkal szemben. 

A holland védőnek nem tetszett az ítélet, nem akart lemenni a pályáról, és még hosszan reklamált John Brooks játékvezetőnél, akinek a döntését „kib***ott viccnek" is nevezte.

A szabályzat szerint trágár kifejezések használata esetén az egymeccses eltiltás további mérkőzésekre nyújtható, így Van Dijk is arra számíthat, hogy akár egész szeptemberben nem léphet pályára a bajnokságban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés