Hirdetés

Ma startol Premier Leauge, Szobolszai csapatának legnagyobb riválisa a nyitányon

Morvay Péter portré Morvay Péter

A Burnley-Manchester City találkozóval kezdődik a világ talán legerősebb bajnoksága, a Premier League 2023/2024-es szezonja. 

Az angol sorozatban a legnagyobb érdeklődés természetesen a Liverpool mérkőzéseit övezi Magyarországon, hiszen a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik idén nyáron 70 millió euróért Jürgen Klopp csapatához igazolt

Szoboszlai nagyon ígéretesen kezdett a Liverpoolban, a legutóbbi barátságos találkozón is a kezdőben kapott helyet, és szögletből 

mesteri gólpasszt adott Luis Diaznak, aki látványos mozdulattal talált a kapuba.

De Szoboszlai mellett más magyaroknak is drukkolhatunk idén a Premier Leauge-ben: a Bournemouth együttesében láthatjuk majd hétről hétre Kerkez Milost, a Wolverhampton meccsein pedig Bolla Bendegúz is szerephez juthat. 

Abban az elemzők egyetértenek, hogy a bajnokság megnyerésére a címvédő Manchester City a legnagyobb esélyes, de reméljük ehhez idén Szoboszlaiéknak is leg hozzáfűzni valójuk. 

Szoboszlai új színfolt az angol bajnokságban
Szoboszlai új színfolt az angol bajnokságban AFP

Mint arról beszámoltunk, a bajnokságban egy sor újítást is bevezettek, többek között a világbajnokságról már ismert hosszabbítási szabályokat, így még több angol focit élvezhetünk a képernyőn keresztül ebben az idényben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés