Hirdetés

Kőkemény kijelentés Szoboszlai Dominiktól: "senkit nem érdekel, milyen érzés másodiknak lenni"

Nap Híre portré Nap Híre

A Liverpool játékosa elárulta, mikor lenne igazán elégedett.

Bombaként robbant a hír nyáron, hogy Szoboszlai Dominik a Liverpool FC-hez igazolt. A sztárjátékos szerint minden fontos dolog három nap alatt történt, hirtelen azon kapta magát, hogy repül Liverpoolba, hogy átessen a szokásos orvosi vizsgálatokon és aláírja a szerződést a klubbal. Közben elstartolt a Premier League is, de Szoboszlai mellett más magyaroknak is drukkolhatunk idén: a Bournemouth együttesében láthatjuk majd hétről hétre Kerkez Milost, a Wolverhampton meccsein pedig Bolla Bendegúz is szerephez juthat. 

Vasárnap igazi rangadó vár Liverpool focicsapatára: a gárda a legutóbbi szezonban BL-indulást kiharcoló Newcastle otthonában lép pályára, szinte biztosan a magyar játékossal a kezdőcsapatban - írja a Ripost

Szoboszlai a Guardian című lapnak adott interjút, amelyben nem kertelt, őszintén elmondta, mit vár magától és a csapattól a szezonban.

"Hogy meg akarom-e nyerni a bajnokságot? Persze, hogy meg akarom. Ugyanúgy, ahogy az Európa-ligát és az FA-kupát. Mindent meg akarok nyerni, az ugyanis senkit nem érdekel, milyen érzés másodiknak lenni"

- fogalmazott a sztárfocista.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés