Hirdetés

Szoboszlai Dominik megszólalt az átigazolásról: "Minden fontos dolog három nap alatt történt"

Nap Híre portré Nap Híre

A magyar válogatott csapatkapitánya először beszélt arról, hogyan igazolt az angol csapathoz.

Mint imsert, idén nyáron 70 millió euróért a Liverpool FC leigazolta Szoboszlai Dominikot. A magyar sztárfocistával most egy hosszabb interjú jelent meg a klub honlapján. Szoboszlai először arról beszélt, hogyan reagál a pletykákra, mikor először szóba került a neve a Liverpoolnál.  "Van az ügynököm, az apám és én. Soha nem döntök egyedül, az ügynököm sem dönt soha egyedül és az apám sem dönt soha egyedül, nem számít, mi történik. Mindig hárman döntünk" - mondta Dominik, szúrta ki az Origo

"Az ügynököm írt a WhatsApp csoportunkban. Én éppen nyaraltam, apám is mást csinált, és az ügynököm is máshol volt. Aztán volt egy csoportos hívásunk. Egyébként ő nem is akart szólni, amíg valami biztosat nem tudott közölni, mert azt nem akarta mondani, hogy lehetséges. Csupán akkor fordul hozzám, amikor már közel a vége az adott ügynek, és döntésre van szüksége. Persze a pletykákat én is hallottam, olvastam, ezért egy idő után már naponta írogattam neki, hogy történt-e valami. Egyszerűen tudni akartam, mire az volt a válasz, hogy csak ne aggódjak, várjak" - mesélte Szoboszlai. 

Elmondása szerint ezután felgyorsultak az események, és már azon kapta magát, hogy repül Liverpoolba, hogy átessen a szokásos orvosi vizsgálatokon és aláírja a szerződést a klubbal. 

Minden fontos dolog három nap alatt történt. Mindenhonnan jöttek a pletykák erről meg arról a csapatról. Persze én is hallottam ezekről, hogy melyik csapatba igazolok, meg hogy egyáltalán ideje van-e a váltásnak, vagy sem. Aztán a Liverpool is bekerült a csapatok közé, és egy barátom küldött át egy Instagram-posztot. Megnéztem, és aztán úgy voltam vele, hogy oké, ez még csak egy poszt, de hamar azon kaptam magam, egyre gyakrabban nézegetem az oldalt és egyre többször kerültek fel újabb és újabb posztok. Szóval tudtam, hogy ha csak valami pletyka van, annak egy-két bejegyzés után vége, ennek viszont nem akart vége szakadni és elkezdett igazán izgatni a dolog, úgyhogy onnantól hívogattam az ügynökömet naponta, tud-e már valami újdonságot mondani

- tette hozzá Szoboszlai

A focista felidézte azt is, hogy 2019-ben a Salzburg játékosaként pályára lépett Liverpoolban egy Bajnokok Ligája-meccsen. Csapata akkor 4-3-ra kikapott, de az az este a mai napig felejthetetlen számára.

"Ez az egyik legjobb stadion, ahol valaha játszottam, pedig nagyon sok stadionban játszottam már. A szurkolók fantasztikusak voltak, a játékosok, akik ellen futballoztunk, hihetetlenek, a menedzser szenvedélyessége pedig igazán elképesztő volt, és nagyon tetszett. Persze most, hogy már személyesen is ismerem, tudom, hogy remek ember és kiváló személyiség, de elképesztő az energia, ami a pálya szélén árad belőle. Olyan érzésem van, hogy szeretne ő is beszállni közénk. Néha azt hiszem, legszívesebben befutna a pályára és szerelné azt, akinél a labda van" - fogalmazott Dominik. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés