Hirdetés

Lindsay Lohan ledobta a bombát, hamarosan folytatás készül sokak kedvenc filmjéhez

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Lindsay Lohan elárulta, hogy már "folyamatban van" a 2003-as Nem férek a bőrödbe című Disney film folytatása, és hozzátette, "izgatott", hogy újra együtt dolgozhat majd Jamie Lee Curtisszel.

A 2003-as filmben, amely az ezredfordulós fiatalok egyik kedvence, a két színésznő egy testet cserélő anya-lánya páros szerepét játszotta - írja a BBC.

"Azt hiszem, nagyon jól fogunk szórakozni" - mondta a People magazinnak a folytatásról. "Egyszerűen izgatott vagyok, hogy újra együtt dolgozhatok Jamie-vel, és meglátjuk, mennyire tudjuk továbbvinni a dolgot"."

A 37 éves Lohan elmondta, hogy ő és a 65 éves Oscar-díjas Curtis "szinte minden másnap" beszélnek egymással. Azt azonban nem árulta el, hogy mikor kezdődik a film forgatása, és hogy a forgatókönyv elkészült-e már.

"Ezt még nem mondhatom el. Nem akarok túl sok mindent elárulni. Mindketten izgatottak vagyunk, ezt elmondhatom Jamie nevében is"

- hangsúlyozta Lindsay. A lap felidézte, hogy az eredeti filmben a két főszereplő, azaz az anya-lánya duó egy varázslatos kínai szerencsesütit eszik, aminek következtében testet cserélnek. Curtis és Lohan, akik Tess-t, illetve Anna Colemant alakították, több mint 20 év után bújnak ismét a szereplők bőréve.

Az eredeti filmben a Szex és New York című sorozat Stanfordja, azaz a néhai Willie Garson és az NCIS_ből ismert Mark Harmon is szerepelt.

A film Mary Rodgers 1972-es, azonos című regénye alapján készült, és ez volt a harmadik filmadaptáció.

Lohant - aki a Disney másik sikerfilmjében, a Apád-anyád idejöjjön!-ben is szerepelt - hamarosan egy új Netflix-romkomban láthatjuk viszont, mégpedig az Irish Wish-ben.

A magyar származású Curtis, aki leginkább a horror műfajokban nyújtott alakításairól ismert, tavaly Oscar-díjat nyert a Minden, mindenhol, mindenkor című filmben nyújtott alakításáért.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés