Hirdetés

Gyászol a világ: a halálba zuhant a One Direction egykori énekese, Liam Payne

Nap Híre portré Nap Híre

Liam Payne egy szálloda harmadik emeletéről zuhant le és azonnal meghalt. Az énekes 31 éves volt. 

Rettenetes tragédia történt, szörnyethalt a One Direction egykori énekese, Liam Payne. Magyar idő szerint október 16-án, néhány perccel éjfél előtt érkezett a hír, miszerint a 31 éves énekes lezuhant egy harmadik emeleti erkélyről a Buenos Aires-i CasaSur Palermo Hotelben és azonnal meghalt - írja az nlc.hu.

Az énekes halálának körülményeit jelenleg is vizsgálják. A férfi a halála előtt állítólag hangosan vitázott a hotel előterében és összetörte a laptopját is. 

Payne-nek egy 7 éves fia van, akinek édesanyja a Girls Aloud énekesnője, Cheryl Cole. A szülők már nem alkotnak egy párt, halálra idején Payne párja Kate Cassidy volt, akivel 2022-ben jött össze.

A brit énekes 2010-ben kezdett zenélni. Jelentkezett az X-Faktorba, ahol a mentorok azt javasolták neki, hogy négy másik sráccal – Harry Stylesszal, Zayn Malikkal, Niall Horannal és Louis Tomlinsonnal – alakítsanak egy bandát, ez lett a One Direction. A többi már történelem, hiszen a banda hamar a világ kedvence lett. Miután a zenekar felbomlott, nem mindenkinek jött össze a nagy szólókarrier, mint Harrynek. De Payne sem panaszkodhatott, mivel 2017-es Strip That Down című slágerét, több mint 1 milliárdan streamelnek a Spotify-on. 

Pályafutása során az énekes nyíltan beszélt alkoholfüggőségéről is, amit elmondása szerint, a One Direction és a hirtelen jött ismertség okozott. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés