Hirdetés

Szívszorító vallomás: Liam Payne az esküvőjére készült tragikus halála előtt

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A One Direction énekese, Liam Payne nem sokkal a halála előtt írt egy üzenetet a barátnőjének, amelyben úgy fogalmazott, hogy egy éven belül össze fognak házasodni - árulta el a lány.

Kate Cassidy szerdán, egy héttel azután, hogy a párja mindössze 31 évesen egy hotel erkélyéről lezuhanva meghalt Argentínában, újabb posztban tisztelgett emléke előtt - írja a BBC.

"Néhány héttel ezelőtt kint ültünk egy gyönyörű estén, és felidéztük a közös életünket"

- írta Cassidy az Instagram-oldalán. "[Újra meg újra megnézem] az üzenetedet, annak ellenére, hogy azt mondtad, ne nézzem meg. Az állt rajta, hogy 'Én és Kate egy éven belül összeházasodunk / el leszünk jegyezve & örökre együtt leszünk'".

Egy sor fotót is közzétett, köztük az énekes kézzel írt üzenetét. Hozzátette, "Liam, tudom, hogy örökké együtt leszünk, de nem úgy, ahogy terveztük. Te mindig velem leszel. Egy őrangyalra tettem szert".

"Szeretni foglak életem hátralévő részében és azon túl is, mindenhová magammal viszem az álmainkat és az emlékeinket. Örökké a tiéd, Katelyn”

- zárta a posztját az énekes gyászoló barátnője. 

Payne 2022 óta volt kapcsolatban az amerikai influencerrel, akivel a halála előtti napokban Dél-Amerikában járt. Amikor azonban Payne október 16-án tragikus hirtelenséggel elhunyt, Cassidy már elhagyta az országot.

"Életem szerelme"

Hivatkozás másolása

Cassidy azzal kezdte az Instagramon közzétett üzenetét, hogy "nem is tudom, hol kezdjem. A szívem olyan módon tört össze, amit nem tudok szavakba önteni. Bárcsak láthatnád, milyen hatalmas hatással voltál a világra, még akkor is, ha most olyan sötétnek érzem. Annyi boldogságot és pozitívumot hoztál mindenkinek - rajongók millióinak, a családodnak, a barátaidnak és különösen nekem. Annyira hihetetlenül szeretnek téged".

"Te vagy - mert nem mondhatom, hogy voltál - a legjobb barátom, életem szerelme, és mindenki, akit megérintettél, ugyanolyan különlegesnek érezte magát, mint én. Az energiád ragályos volt, bevilágított minden szobát, ahová beléptél" - tette hozzá, majd így folytatta a posztot: "Semmi sem tűnik valóságosnak, és nem tudom feldolgozni ezt az új valóságot, hogy nem vagy itt. Küzdök azzal, hogy rájöjjek, hogyan éljek egy olyan világban, ahol nem vagy mellettem. Együtt újra gyerekek lehettünk, mindig örömöt találtunk a legapróbb dolgokban is".

"Liam, neked volt a legkedvesebb és a legvidámabb lelked a világon. Úgy érzem, mintha elvesztettem volna a legjobb részemet. Nem tudok elképzelni egy napot sem a nevetésed és a szereteted nélkül. Annyi fényt hoztál az életembe"

- hangsúlyozta Kate.

Payne hirtelen halála mindenkit megdöbbentett.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, Liam Payne édesapja, Geoff jelenleg az argentin fővárosban, Buenos Airesben tartózkodik, és a hatóságok vizsgálatokat végeznek, mielőtt engedélyeznék a holttestének visszaszállítását az Egyesült Királyságba.

A telefon, a számítógép és a biztonsági kamerák által rögzített bizonyítékokat is átvizsgálják, hogy megállapítsák halálának minden körülményét.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés