Hirdetés

"Túl korán hagytál itt minket" - Simon Cowell teljesen összetört a gyásztól, így búcsúzik Liam Payne-től

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Simon Cowell is lerótta kegyeletét a One Direction sztárja, Liam Payne előtt. Cowell úgy fogalmazott, hogy "összetört a szíve” és "üresnek” érzi magát az énekes halála után.

Cowell, aki 2010-ben a brit X-Faktorban hozta össze a népszerű bandát, úgy emlékezett Payne-re, mint aki "kedves, vicces, aranyos, figyelmes [és] tehetséges" volt - írja a BBC.

"Liam, le vagyok sújtva. Megszakadt a szívem. És üresnek érzem magam"

- jelentette ki a bejegyzésében Cowell.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, a 31 éves Liam Payne szerdán halt meg, amikor lezuhant annak a harmadik emeleti hotelszobának az erkélyéről, ahol Buenos Airesben szállt meg az argentinai tartózkodása alatt.

Az Instagramon közzétett bejegyzésében Cowell hozzátette: "És szeretném, ha tudnád, hogy mennyire szeretlek és tisztellek téged. Minden könnycsepp, amit hullatok, a te emlékedre hullik”.

A tehetségkutató zsűritag azt is elmondta, hogy most csak az együtt töltött idejükre tud gondolni.

"Tudatni akartam veled, amit mindig mondtam annak a több ezer embernek, akik mindig megkérdezték tőlem. Milyen Liam? És azt mondanám nekik, hogy kedves, vicces, aranyos, figyelmes, tehetséges, alázatos, koncentrált. És hogy mennyire szereted a zenét. És hogy mennyire szereted a rajongóidat".

Megtörte a csendet az énekes barátnője is

Hivatkozás másolása

Liam barátnője, Kate Cassidy is tisztelgett a sztár előtt, akit "angyalomnak” nevezett, hozzátéve, hogy "teljesen elveszett”.

"Te vagy a mindenem” - mondta egy nyilatkozatban az Instagram-oldalán. "Szeretném, ha tudnád, hogy feltétel nélkül és teljesen szeretlek. Életem végéig szeretni foglak”.

Simon Cowell a nyilatkozatában felidézte Payne első, 2008-as X-Faktor meghallgatását is, amikor az énekes még csak 14 éves volt. Cowell akkor azt mondta az énekesnek, hogy nem áll még készen és, hogy két év múlva térjen vissza.

"Sokan feladták volna. Te nem tetted. Visszajöttél, és hónapokon belül az egész világ megismerte Liamet".

„És soha nem felejtetted el a rajongókat. Láttam, hogy annyi időt töltöttél azokkal az emberekkel, akik találkozni akartak veled. Tényleg törődtél velük" - írta.

Cowell végül leszerződtette a One Directiont a saját kiadójához, és ő irányította globális sikerüket, mielőtt 2016-ban feloszlottak volna.

A zenei mogul azt is elárulta, hogy Payne tavaly meglátogatta őt.

"Leültünk és beszélgettünk. Felidéztük az együtt töltött vicces időket. És hogy milyen büszke voltál arra, hogy apa lettél. Miután elmentél, eszembe jutott, hogy még mindig az az édes, kedves fiú vagy, akit évekkel ezelőtt megismertem”.

Hozzátette, "találkoztam a fiaddal, Bearrel. [...] És nagyon büszke lesz mindarra, amit elértél. És arra, ahogyan elérted.”

Cowell a megemlékezését azután tette közzé, hogy Payne egykori bandatársai megosztották a saját közleményeiket. "Mindig is testvérekként gondoltam az ötötökre a zenekarban - folytatta Cowell. "És a mai üzeneteiket tekintve úgy gondolom, hogy azok is voltatok".

"És most Liam, látom, milyen hatással voltál sok emberre. Mert túl korán hagytál el minket".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés