Hirdetés

Újabb sokkoló részlet látott napvilágot: borzalmas dolog történt Liam Payne-vel néhány nappal a halála előtt

Nap Híre portré Nap Híre

Liam Payne, a One Direction egykori tagja múlt héten tragikus hirtelenséggel, 31 évesen hunyt el Buenos Airesben, miután lezuhant harmadik emeleti szállodai szobájának erkélyéről. Most az is kiderült, hogy a lemezcége néhány nappal a halála előtt rúgta ki. 

Múlt héten szerdán rettenetes tragédia rázta meg a világot, ugyanis mindössze 31 évesen, váratlanul meghalt Liam Payne, miután kizuhant egy Buenos Aires-i hotel harmadik emeletének erkélyéről. A One Direction egykori tagja körülbelül 14 métert zuhant, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta – írja a Blikk

Az argentin fővárosban lévő CasaSur hotelben az előadó egyedül tartózkodott a halála napján a szobájában, a részleges boncolás pedig megállapította, hogy a fiatal énekes szervezetében többféle hallucinogén és kábítószer is volt a végzetes éjszakán. A rendőrség közlése szerint nem baleset, hanem öngyilkosság történt. 

Most az is kiderült, hogy az énekest csupán néhány nappal a tragédia előtt, "csendben" bocsátotta el a Universal Music, mivel Payne lemezcége szerint a zenész szólókarrierje nem vonzotta eléggé a One Direction rajongótáborát. Bennfentesek szerint a zenei stílusából eredő nézeteltérések miatt vált meg tőle a lemezkiadó: Liam saját zenei elképzeléseit akarta követni, ám ez nem hozta meg az elvárt sikereket.

"Liam olyan zenét akart csinálni, amit ő is élvez, de a kiadója úgy gondolta, hogy ez nem nyerné meg a 1D rajongóit, így nézeteltérések voltak arról, hogy hogyan kellett volna a eladnia magát" – nyilatkozott a Daily Mailnek egy forrás, aki hozzátette, a Universal döntésében emellett szerepet játszottak a költségcsökkentési intézkedések, valamint a Payne körüli negatív médiafigyelem is súlyosbította a helyzetet, illetve a személyét célba vevő, interneten terjedő mémeket és viccek. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés