Hirdetés

Megtörte a csendet Liam Payne családja, szívszorító sorokkal búcsúznak a sztártól

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A One Direction egykori tagja tragikus körülmények között vesztette életét még szerdán Argentínában.

A One Direction egykori sztárjának, Liam Payne-nek a családja azt nyilatkozta, hogy "megszakadt a szívük”, miközben egy „kedves, vicces és bátor lélek” előtt tisztelegtek, miután 31 éves korában elhunyt a sztár.

"Családként a lehető legjobban támogatjuk egymást, és a magánéletünk tiszteletben tartását és teret kérünk ezekben a szörnyű időkben”.

A popsztár, aki 2010-ben a The X Factorban szerzett hírnevet, a rendőrség szerint azután halt meg, hogy lezuhant egy argentin szálloda harmadik emeletéről - adta hírül a BBC.

Liam a One Direction öt tagjának egyike volt Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan és Harry Styles mellett.

A szerda délután bekövetkezett halálát követően a sztárok kifejezték megrendülésüket és emlékeket posztoltak Liam-ről, akinek egy kisfia volt, egykori partnerétől, a Girs Aloud stárjától, Cheryl Cole-tól. A közös gyermekük, Bear most 7 éves.

Liam egykori bandatársa, Harry Styles édesanyja, Anne Twist is lerótta kegyeletét, egy összetört szívű emojit posztolt az Instagramon, a következő képaláírással: "Csak egy fiú volt”.

Rita Ora énekesnő, aki 2018-ban Payne-nel közösen írt egy dalt, az Instagramon közzétett bejegyzésében azt írta, hogy "lesújtotta a hír”, hozzátéve, hogy nagyon szeretett vele együtt dolgozni.

Csütörtökön a Buenos Aires-i rendőrség közölte, hogy az előzetes boncolás szerint a One Direction sztárja külső és belső vérzéses sérülésekbe halt bele.

Közölték, hogy átvizsgálták azt a területet, ahol Payne elesett, és olyan tárgyakat találtak, mint alkohol és egy telefon. A szobájában gyógyszereket találtak.

Olly Murs, aki egy évvel a One Direction előtt szerepelt a The X Factorban, szintén részvétét fejezte ki az Instagramon, azt mondta, hogy "nem talál szavakat”, és Payne halálát "pusztítónak” nevezte.

Murs elmondta, hogy "mindig jót nevettek”, amikor találkoztak, és leginkább arról beszélgettek, hogy "milyen idegesítően jól állt mindig a haja, vagy hogy mennyire szeretjük Becks-et, a régi XF [X Factor] napokat és a közös turnét".

"Liammel osztoztunk az álmainkon és a szenvedélyeinken, így nehéz látni, hogy az élete ilyen fiatalon véget ért. Igazán el vagyok keseredve és le vagyok sújtva a családja miatt, és persze a fia, Bear miatt, aki elveszítette az apját"

- tette hozzá a sztár.

Dermot O'Leary, aki az X Factor házigazdája volt Liam szereplésekor, posztolt egy közös fotót Liammel, az Instagram-poszt mellé pedig azt írta, hogy "ez a legrosszabb hír".

"Emlékszem, amikor 14 évesen megjelent az X Factor meghallgatásán, és Sinatrát énekelt. Egyszerűen imádott énekelni” - írta. "Mindig boldog volt, mindenkire volt ideje, udvarias, hálás és mindig alázatos volt”.

Charlie Puth amerikai énekes, aki Payne 2017-es Bedroom Floor című dalának társszerzője volt, azt mondta, hogy Payne halála után "sokkot kapott”.

A Wanted sztárja, Max George "lesújtó hírként” írta le a halálát. "Az elmúlt néhány évben volt szerencsém személyesen megismerni őt, és értékes időt töltöttem vele” - írta az Instagramon. "Liam abszolút csodálatos támogatást nyújtott, amikor Tom [Parker] megbetegedett, és fellépett velünk a Royal Albert Hallban a Stand Up To Cancer rendezvényen is" - tette hozzá George.

„Személyesen is sokat támogatott engem, miután Tom elhunyt. Ezt soha nem fogom elfelejteni. Ő volt az egyik első nagy művész, akivel együtt dolgozhattam. Nem tudom elhinni, hogy meghalt... Annyira feldúlt vagyok most, nyugodjon békében" - zárta gondolatait az énekes.

A brit X Faktor is kiadott egy közleményt, amiben úgy fogalmaztak, hogy "megszakad a szívünk" Liam halála miatt és sokat gondolnak Payne szeretteire és mindenkire, aki szerette őt.

"Mérhetetlenül tehetséges volt, és a One Direction tagjaként Liam maradandó örökséget hagy a zeneiparban és a rajongókban világszerte".

Az X-en Rylan Clark, aki szintén az X Factor versenyzője volt, azt mondta, hogy a halála "annyira tragikus” , míg a Jedward részvétét küldte Cherylnek, fiának, Bearnek és "az egész One Direction családnak”.

A West Bromwich Albion labdarúgócsapat "szomorúan” fogadta a "Baggies rajongó” Payne halálát, és elküldték gondolataikat a szeretteinek.

A Mcfly üdvözletét küldte Payne barátainak és családjának, és azt mondta, hogy "sokkolta és rendkívül szomorúan ébredtek a halálhírre”.

Liam Gallagher az Oasisból, az X-en azt írta: "Az élet értékes, gyerekek, és csak egyszer van rá lehetőségetek, hogy átéljétek”.

A DJ és zenei producer Zedd, aki Payne-nel 2017-ben adott ki egy közös zeneszámot, "abszolút szívszorítónak" nevezte az énekes halálát. 

A Backstreet Boys nevű fiúzenekar úgy fogalmazott, hogy "szavakkal nem lehet kifejezni az érzelmeket, amelyeket most közösen érzünk, és úgy tűnik, hogy a világ többi része is ugyanebben a csónakban evez”.

Ty Dolla Sign amerikai énekes és rapper azt mondta, hogy "hiányozni fog” neki Payne. "Két napja beszéltem veled, haverom”.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés